Uyarı

JUser: :_load: 104 kimlikli kullanıcı yüklenemiyor.
Pazar, 13 Haziran 2010 16:27

ASDER ÜYELERİ PİKNİKTE BULUŞTU

Geleneksel hale gelen pikniklerimizden birini daha 13 Haziran 2010 Pazar günü Tuzla Aydınlı Köyünde yaptık.

 


ASDER üyeleri  13 Haziran 2010 Pazar günü  Emin Beyin Tuzla Aydınlı Köyünde bulunan arazisinde saat 11:00 de buluştuk. Piknikte üyeler ve aileleri birbirleri ile tanışma sohbet etme imkanı buldu. Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Nevzat TARHAN başkanlığında gündemdeki konular değerlendirildi. Piknige Onursal Başkanımız Sayın E.Tuğgeneral Adnan TANRIVERDİ da katıldı ve fikirleri ile bizleri aydınlattı.

 

Üyelerimizden Sayın Reşat FiDAN ve Sayın Ekrem KARAKAŞ Beyler Pikniğe katılan çocuklar arasında yarışmalar düzenledi dereceye girenlere kitap başta olmak üzere çeşitli hediyeler verdi.

 

ASDER Camiası olarak Pikniğin organizasyonunda gayret ve emeklerini esirgemeyen ve yaptığı ikramlarla güzel bir gün geçirmemizi sağlayan Sayın Emin bey  başta olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

 

Yeni Pikniklerde buluşmak dileği ile. Allah yar ve yardımcımız olsun. Amin

 

Piknik Resimlerini görmek için Tıklayın http://as-der.org.tr/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=75&catid=33

 

Son Düzenlenme Perşembe, 03 Mart 2011 19:57
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

2 yorum

  • Yorum Linki HulusiGülen Salı, 15 Haziran 2010 15:17 yazan HulusiGülen

    Bir yakınımızın düğünü münasebetiyle şehir dışında olduğumuzdan, çok arzu ettiğimiz halde geleneksel ASDER Pikniğine katılamadık. Özellikle çocuklar Reşat Fidan abilerinin organize ettiği oyunlara katılamadıkları için hayıflanıyorlar. Camiamızın birlikteliği için çok önemli bir organizasyon; devamını temenni ediyorum.

    Raporla
  • Yorum Linki mcakiroglu Salı, 15 Haziran 2010 14:58 yazan mcakiroglu

    Başta Emin abimiz olmak üzere Emeği geçenlerden ve ASDER camiasından ALLAH (C.C.) RAZI OLSUN

    Raporla

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...