Pazartesi, 16 Ağustos 2010 14:28

ASDER ÜYELERİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

2010 Yılı Ramazan Ayı vesilesiyle düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde derneğimiz üyeleri bir araya geldi hasret giderdiler.

 

15 Ağustos 2010 Pazar günü İBB Florya Sosyal Tesisleri Havuz başında yapılan iftara katılımın oldukça kalabalık olduğu gözlendi. Dernek Yönetim Kurulu olarak uzaktan-yakından bizleri onurlandıran üyelerimiz ve gönüldaşlarımıza teşekkür etmeyi bir borç biliyoruz. 

 

Yemekler yendikten sonra yemek duası üyelerimizden Hulusi GÜLEN’in oğlu Mehmet Akif tarafın yaptırıldı.

 

Akşam namazının eda edilmesinden sonra Programı sunan ASDER Genel Başkan Yardımcısı Gürcan ONAT 1999 yılında aynı yerde yapılan ve derneğimizin kuruluş temellerinin atıldığı iftar yemeğini hatırlattı ve 11 yılda yapılanları özetledikten sonra Sayın Genel Başkanımız E.Alb.Prof. Dr. Nevzat TARHAN’ı açılış konuşması yapması için kürsüye çağırdı. Başkanımız konuşmasında Yapılacak olan Referandumun bir parti meselesi değil memleket meselesi olduğunu vurguladı ve referandumda memleket için, YAŞ zulmünün bitmesi için “EVET” denilmesi gerektiğini söyledi.

 

Genel Başkanın konuşmasından sonra Onursal Başkanımız E.Tuğgeneral Adnan TANRIVERDİ söz aldı, konuşmasında İslam Ülkeleri İttifakının Dünyaya huzur getireceğini bunun da merkezinin Türkiye olduğunu söyledi ve darbecilerin istifa ettirmesi gerektiğini  vurguladı.

 

Daha sonra sırasıyla yemeğe katılan Sağlık İş Sendikası Genel Başkanı Eski Milletvekili Mustafa BAŞOĞLU, BBP İstanbul İl 2nci Başkanı Semih ÇETİNDAĞ , E. Dnz.Öğrt.Bnb. Prof.Dr. İskender PAKLA, Vakit Gazetesi genel yayın koordinatörü Mustafa KARAHSANOĞLU, ÖZGÜRDER Genel Başkanı Rıdvan KAYA,TV NET Yayın Müdürü Metin MUTANOĞLU, Moral FM Radyosundan Haluk İMAMOĞLU, ASDER Ankara Şube Başkanı E.P.Bnb.Şahin AKDOĞAN, ASDER Bursa Şube başkanı E.Öğrt.Bnb. Arif ÇELENK,  birer konuşma yaparak yemeğimizi şereflendirdiler.

 

Program, üyelerimizden Hulusi GÜLEN’in oğlu Necip Fazıl GÜLEN tarafından Üstad Necip Fazıl’ın Sakarya şiirini okuması ile son buldu.

 

Son Düzenlenme Perşembe, 03 Mart 2011 19:56
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

1 yorum

  • Yorum Linki mustafa teoman Salı, 07 Eylül 2010 05:16 yazan mustafa teoman

    rabbim sizlerden razı olsun. cennette efendimize (s.a.v) komşu eylesin. bizleride sizlerle haşreylesin. amin

    Raporla

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...