Salı, 11 Haziran 2013 12:04

Adaleti Savunanlar Derneği Çözüm Süreci için Kahramanmaraş ve Kayseri'de

 

Adaleti Savunanlar Derneği Çözüm Süreci için Kahramanmaraş'ta

Kahramanmaraş Kent Konseyi Yürütme Kurulu, haftalık olarak Kent Konseyi Odası’nda gerçekleştirdiği kurul toplantılarının bu haftaki ayağında genel başkanlığını Prof.Dr.Nevzat Tarhan’ın yaptığı Adaleti Savunanlar Derneği (ASDER)’ni ağırladı.

Toplantıya Adaleti Savunanlar Derneği Genel Başkan Yardımcıları M.Abdullah Kaplan, Necmettin Keleş ve Kayseri şube başkanı emekli Yarbay Kemal Mete ile Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri katıldılar.

 

Toplantı ile ilgili bir konuşma yapan Kent Konseyi Başkanı Zeynep Arıkan, “Bu haftaki yürütme kurulu toplantımıza Adaleti Savunanlar Derneği temsilcileri misafirimiz oluyorlar. Kahramanmaraş Kent Konseyi olarak şehrimize hoş geldiniz diyorum. Toplantıda değerli misafirlerimiz ile çözüm sürecine ilişkin görüş alışverişinde bulunacağız. Toplantının çok verimli geçeceğine inanıyor, tekrardan hoş geldiniz diyorum” dedi. 

http://www.marasgundem.com/asder-kent-konseyinin-gorusunu-aldi-499500h.htm

 

ASDER’den Eğitim-Bir-Sen’e Ziyaret

 


Adaleti Savunanlar Derneği (ASDER) genel başkan yardımcıları Abdullah Kaplan, Necmettin Keleş, yönetim kurulu üyesi Bekir Kocabay ile Kayseri şube başkanı emekli Yarbay Kemal Mete Eğitim-Bir-Sen’i ziyaret etti.

 

http://www.haberkayseri.com.tr/8032-ASDERden-Egitim-Bir-Sene-Ziyaret.html

http://kayserinews.com/root.vol?title=asder-39den-kayseri--egitimbirsen-39e-ziyaret&exec=page&nid=544688

KAYSERİ Haber

ASDER HEYETİ KAYSERİ DE

ASDER (Adaleti Savunanlar Derneği) heyeti Kayseri'ye gelerek çözüm süreciyle ilgili Kayseri Sivil Toplum kuruluşlarıyla görüşmelerde bulundu.

http://www.kayserihaber.com.tr/page.php?act=haberGoster&haberID=7378&name=asder-heyeti-kayseri-de

 

Son Düzenlenme Salı, 11 Haziran 2013 12:12
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...