Pazartesi, 11 Şubat 2019 16:22

Asder Konya Şb.Ocak 19 ayı faaliyetleri

1-) 05-12-19-26 Ocak 2019 Cumartesi günlerinde artık mutat hale getirdiğimiz ‘’Asder Cumartesi Buluşması’’ ve 2 aydan bu yana yeni başlattığımız buluşma toplantısı öncesi “Sohbet” programımızı dernek binamızda icra ettik.

2-) 02 Ocak Çarşamba günü; Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlük Görevine yeni ata nan Prof.Dr.Cem Zorlu Hocamızı ziyaret ettik.

3-) 04 Ocak Perşembe günü; Ufukturu-19 hazırlıkları kapsamında; Kayseri yerel ve akademik heyetlerle görüşmelerde bulunduk.

4-) 10 Ocak çalışan gazeteciler günü sebebiyle 11 ocak Perşembe günü; Bu günün önemini kamuoyu ile paylaşmak üzere basın açıklaması yaptık.

5-) 14 Ocak Pazartesi günü, Konya’da yaşayan ülke dışından Konya’ya gelen insanlar için yapılması gerekenlerle ilgili il AFAD Müdürü Yıldız Hanım ile istişarelerde bulunduk.

6-) 17 Ocak Perşembe günü; Konya Ticaret Borsa Başkanı Mustafa Çevik beyi ziyaret ettik.

7-) 18 Ocak Cuma günü akşam ASDERli aileler buluşması kapsamında üyemiz, dava arkadaşımız Bayram Koçdoğan kardeşimizi eşlerimizle evine ziyarete gittik.

8-) 19 Ocak Cumartesi günü, dernek binamızda arkadaşlarımızla aylık yemekli toplantımızı icra ettik ve istişarelerde bulunduk.

8-)22-23 Ocak Salı ve Çarşamba günleri istişare ve değerlendirmelerde bulunmak üzere Ankara ziyaretleri gerçekleştirdik.

9-)26 Ocak Cumartesi günü, İstanbul’da yapılan genel merkez yönetim ve YİK toplantılarına katıldık.

10-)30 Ocak Salı günü; Bizleri ziyarete gelen uluslararası öğrenci derneğinden yabancı ülke kardeşlerimizi misafir ettik.

                                                                                                                                                                                                                    Mehmet KANMAZ                                                                                                                                                                                                                               Asder Konya Şube Başkanı

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...