Pazartesi, 11 Mart 2019 10:55

Konya Şb. Şubat 2019 ayı Faaliyetleri

1-) 02-09-16-23 Şubat 2019 Cumartesi günlerinde artık mutat hale getirdiğimiz ‘’Asder Cumartesi Buluşması’’ ve 4 aydan bu yana yeni başlattığımız buluşma toplantısı öncesi “Sohbet” programımızı dernek binamızda icra ettik.

2-) 01 Şubat Cuma günü akşamı Konya Stk.ları ile Semerkant Vakfı ev sahipliğinde aylık programı icra ettik, ülke ve şehir gündemi ile ilgili sunum yaptık.

3-04 Şubat Pazartesi günü; Konya’da faaliyet gösteren Ekonomi Kulübü İşadamları Derneğini ziyaret ettik ve verimli görüşmelerde bulunduk.

4-) 06-07-08 Şubat günlerinde Adaleti Savunanlar Derneği olarak daha önce alınan randevu lar gereği ilgili siyasi parti yöneticilerini ve ilgili makamları ziyaret ettik.

5-)10 Şubat Pazartesi günü Akparti Karatay İlçe Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca Bey bizleri ziyarete geldiler.

6-)13 Şubat Perşembe günü; görevine yeniden seçilen Eğitimbir-Sen Üniversite Şube Başkanı Şenol Metin Bey’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

7-)21 Şubat Perşembe günü Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Memduh BÜYÜKKILIÇ’ı ziyaret ettik ve Nisan ayında Kayseri’de yapacağımız program için verimli görüşmelerde bulunduk.

8-)23 Şubat Cumartesi günü akşam; dernek binamızda aylık yemekli toplantımızı icra ettik ve şehir, ülke ve haklarımızla ilgili istişarelerde bulunduk.

9-)25 Şubat-03 Mart günlerini kapsayan bir hafta süreli 28 şubat fotoğraf sergisini yoğun olarak kullanılan İl Halk Kütüphanesinde açtık.

10-)28 Şubat Perşembe günü resim sergimizin bulunduğu mekanda Mv.lerimiz, belediye başkan adaylarımız, stk.temsilcilerimizl ve medyamızla birlikte 28 şubat postmodern darbesini ve yaşanılan zulümleri dillendiren basın açıklamasını kamuoyu ile paylaştık.

11-)28 Şubat Perşembe günü; uydu yayında bulunan Kon-Tv’de darbeleri ve toplumdaki travmaları ve önümüzdeki süreci kamuoyu ile paylaştık.    

 

                                                                                                  

Mehmet KANMAZ     

 Asder Konya Şube Başkanı

Son Düzenlenme Salı, 12 Mart 2019 17:04
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...