Çarşamba, 08 Mayıs 2019 10:50

Adaleti Savunanlar Derneği Konya Şube Başkanlığı 2019 Yılı Nisan Ayı Faaliyetleri

 

1-) 06-13-20-27 Nisan 2019  cumartesi günlerinde  artık mutad hale getirdiğimiz ‘’As-der cumartesi buluşması’’ ve 4 aydan  bu yana yeni başlattığımız buluşma toplantısı öncesi “Sohbet” programımızı  dernek binamızda  icra ettik.

 

2-) 05 Nisan Cuma günü; Avukatlar günü sebebiyle;hukukçular derneği ve Konya barosunu ziyaret ettik ve yargıdaki sorunları karşılıklı istişare etme imkanı bulduk.

 

3-) 08 Nisan Salı günü görevine yeniden seçilen Selçuklu belediye başkanına arkadaşlarımızla birlikte  hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik.

 

4-) 10 Nisan Perşembe günü görevine yeni seçilen karatay belediye başkanına arkadaşlarımızla  birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

 

5-) 11 Nisan Cuma günü görevine yeni seçilen Meram belediye başkanına arkadaşlarımızla birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

 

6-)15 Nisan Salı günü görevine yeni seçilen Konya büyükşehir belediye başkanına arkadaşlarımızla birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

 

7-)17 Nisan Çarşamba günü akşam; Aylık yemekli toplantımızı dernek binamızda yaptık ve arkadaşlarımızla genel istişare ve değerlendirmelerde bulunduk.

 

8-)18 Nisan Perşembe günü,organizasyon başkanlığını yaptığımız Konya STK platformu Kayseri programı son hazırlıkları için Kayseri ziyareti gerçekleştirdik.

 

9-)20 Nisan Cumartesi  günü “As-der buluşmaları kapsamında”4 aydan bu yana  sohbet programını organize eden Mehmet hocaya arkadaşlarımız adına plaket şeklinde dizayn edilen Kuran’ı Kerim hediye ettik.

 

10-)24-28  Nisan günlerinde Konya STK platform başkanlığının bu sene 16.sını gerçekleştir diği ve Türkiye'nin farklı illerinden ve derneğimizinde İstanbul-Ankara-Konya ve Kayseri illerinden davetlimiz olan arkadaşlarımızla katılım sağladığı ”ufukturu”Kayseri programımızın organisazyon ve sekreteryasını başarı ile tamamlama imkanını bulduk.

                                                                                                              

                                                                                                          Mehmet  KANMAZ

                                                                                                  As-der Konya Şube Başkanı

Son Düzenlenme Cumartesi, 11 Mayıs 2019 10:39
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...