Pazartesi, 17 Haziran 2019 14:10

Asder Konya Şubemizin Mayıs 2019 Ayı Faaliyetleri

 

1-) 04-11-18-25 Mayıs 2019 cumartesi günlerinde artık mutat hale getirdiğimiz ‘’Asder Cumartesi Buluşması’’ ve 5 aydan bu yana yeni başlattığımız buluşma toplantısı öncesi “Sohbet Programımızı” dernek binamızda icra ettik.

 

2-) 01 Mayıs Emek Bayramında; Memur-Sen ve Hak-İş Başkanlığınca organize edilen programa arkadaşlarımızla birlikte katıldık.

 

3-) 05 Mayıs Pazar günü Kontv-Hasbihal programına konuk olarak davet edildik ve şehir ve ülke gündemi ile ilgili açıklamalarda bulunduk.

 

4-) 11 Mayıs Cumartesi günü ASDER Konya Şubesi organizasyonu ile İslamii Değerler Vakfı ev sahipliğinde sivil toplum kuruluşları ile birlikte iftar programı icra ettik ve “İttihad-ı İslam “konusunda sunumda bulunduk.

 

5-) 12 Mayıs Pazar günü; İSTANBUL’da ASDER Genel Merkezi tarafından organize edilen iftar yemeğine ve öncesinde yönetim kurulu toplantısına katıldık.

 

6-) 18 Mayıs Cumartesi günü; Konya STK Platform İcra ve Bilim Kurulu ile birlikte istişareli iftar programı yaptık ve genel değerlendirmelerde bulunduk.

 

7-) 19 Mayıs Pazar günü, ASDER Konya olarak arkadaşlarımız ve aileleri ile artık geleneksel hale getirdiğimiz ve Genel Merkezden misafirimiz olan genel sekreter ve Genel Başkan Yardımcımız Reşat Fidan abimizin de şeref verdiği İftar yemeğini ve iftar sonrası sohbet ve istişare programını icra ettik.

 

8-) 25 Mayıs cumartesi günü; Konya-Hadim’de Aladağ Platformu tarafından icra edilen iftar programına katıldık.

 

9-) 31 Mayıs Cuma günü, Konya İl Milli Eğitim Müdürü ziyaretimize geldiler ve karşılıklı istişare etme imkanı bulduk.

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...