Salı, 05 Kasım 2019 12:19

Konya Şubesi Ekim 2019 ayı Faaliyetleri

1) 05-12-19-26 Ekim 2019 Cumartesi günlerinde artık mutat hale getirdiğimiz “ASDER Cumartesi Buluşması’’ ve Hadis Okuma ve Tefsir Dersi Sohbet Programımızı Dernek binamızda icra ettik.

 

2) 01 Ekim Salı günü, Dünya Yaşlılar Günü sebebiyle Konya Huzurevi Müdürlüğü’nü arkadaşlarımızla birlikte ziyaret ettik ve yaşlı amcalarla sohbet ettik ama özel durumları nedeniyle fotoğraf alamadık.

 

3) 07 Ekim Pazartesi günü, Din Görevlileri Haftası nedeniyle Diyanet-Sen Başkanı’nı ve Konya il Müftüsü Ahmet Poçanoğlu Hocamızı ziyaret ettik.

 

4) 08 Ekim Salı günü Ahilik Haftası nedeniyle Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karacak Bey’i ziyaret edip esnafların sıkıntılarını istişare ettik.

 

5) 09 Ekim Çarşamba günü, Posta Çalışanları Günü nedeniyle Konya Posta Çalışanları Yardımlaşma Derneği Başkanı Doğan Arısoy Bey’i ziyaret edip posta çalışanlarının meselelerini istişare ettik.

 

6) 11 Ekim Cuma günü, Suriyeli Muhacirlere gıda ve kendi aşevinde yemek servisi yapan RAVZA Vakfı’nı ve Başkanı Halis Nükte Ağabey’i ziyaret edip mevcut durumla ilgili istişarelerde bulunduk.

 

7) 12 Ekim Cumartesi günü, ülkemizin güney bölgesinin sınır güvenliği ve o bölgenin huzur ve istikrarı için yapılan Suriye Barış Pınarı Harekatı’nı destekleyen basın açıklamasını yaptık.

 

8) 16 Ekim Çarşamba günü, Dernek binamızda arkadaşlarımızla birlikte aylık yemekli toplantı ve istişarelerimizi yapma imkanı bulduk.

 

9) 21 Ekim Pazartesi günü, yeni yapılanmadan sonra yapılan görevlendirme nedeniyle Kon-TV Başkan Vekili Nurettin Kılıç Ağabey’i arkadaşlarla birlikte ziyaret edip mevcut durumla ilgili hasbihalde bulunduk.

 

10) 23 Ekim Çarşamba günü, Milli Eğitim Bakanlığı teşkilatı ile yapılan sözleşme gereği, karşılıksız olarak ortaöğretim okullarımızda üç seneden bu yana Osmanlıca Dil Kursunu başarıyla uygulayan Hayrat Vakfı’nı ve onun Konya Temsilcisi Müçteba Kardeşimizi ziyaret ettik ve karşılıklı istişarelerde bulunduk.

 

11) 26-27 Ekim günlerinde Kütahya’da yapılan ve dört aile ile katıldığımız ve çok verimli geçen senelik “ASDER Buluşması”na katkı verdik.

 

12) 29 Ekim Salı Cumhuriyet Bayramı Programı için Konya Valiliği tarafından bize yapılan davet gereği etkinliklere katıldık.

Son Düzenlenme Salı, 05 Kasım 2019 12:34
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...