Perşembe, 10 Ekim 2019 16:37

Konya Şubesi Eylül 2019 ayı Faaliyetleri

1-) 07-14-21-28 Eylül  2019 Cumartesi günlerinde mutat hale getirdiğimiz ‘’Asder Cumartesi Buluşması” programımızı dernek binamızda icra ettik.

 

2-) 03 Eylül Salı günü Sağlık haftası etkinlikleri kapsamında arkadaşlarımızla İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç Bey’i ziyaret ettik ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk.

 

3-) 08 Eylül okuma yazma kursu nedeniyle 09 Eylül Pazartesi günü Memur-Sen İl Başkanı Nazif Karlıer hocamızı ziyaret ettik ve karşılıklı istişarelerde bulunduk.

 

4-) 12 Eylül Perşembe günü, 12 Eylül askeri darbenin 39.yılı nedeniyle yeni nesil, darbeleri unutmasın diye toplumda duyarlılık meydana getirmek için 12 Eylül darbe mağduru şimdi Hayra Hizmet Vakfı Başkanı Hasan Hüseyin Varol hocamızı ziyaret ettik.

 

 5-) 14 Eylül Cumartesi günü yeni dönem faaliyetler için Konya STK platform yönetim kurulu olarak Konya Hadim ilçesi Yerköprü şelale bölgesinde gün boyu istişarelerde bulunduk.

 

6-) 18 Eylül Çarşamba günü Mutat olduğu üzere dernek binamızda arkadaşlarımızla aylık yemekli toplantımızı icra ettik ve davamızı, şehir ve ülke gündemini istişare ettik.

 

7-) 19 Eylül Perşembe günü Şehitler ve gaziler günü sebebiyle arkadaşlarımızla şehitler ve gaziler derneğini ziyaret ettik.

 

8-) 24 Eylül Salı günü arkadaşlarımız Diyarbakır annelerine destek vermek için bizzat ziyaret ederken bizde Asder Konya olarak kamuoyuna basın açıklamasında bulunduk.

 

9-) 25 Eylül Çarşamba günü Necmettin Erbakan Üniversitesi Genel Sekreterliğine atanan Timav Vakfı Genel Başkanı Abdullah Ecevit Öksüz’ü ziyaret ettik.

 

10-) 26 Eylül Perşembe günü iki arkadaşımız Yalçın İnaç ve Memiş Ceyhan kardeşimizin araştırmacı olarak çalıştığı kurum olan Tapu Kadastro Bölge Müdürü Mustafa Bey’i ziyaret ederek arkadaşlarımızla ilgili olarak istişarede bulunduk.

Son Düzenlenme Perşembe, 10 Ekim 2019 16:44
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...