Salı, 08 Eylül 2020 14:11

Konya Şube Ağustos 2020 Faaliyetleri

1-) Ağustos   ayında ; ‘’Asder cumartesi buluşması’’ ve sohbetli toplantılarımızı malum salgın hastalık sebebiyle iptal etmek mecburiyetinde kaldık ama “Korona bizi durduramaz” prensibi ile bizzat arkadaşlarımızı arayarak canlı sohbet ve paylaşımları icra ettik.

2-) 03 Ağustos Pazartesi günü Kurban bayramı sebebiyle; Konya STK kuruluşları ile birlikte salgın hastalık tedbirleri kapsamında kısıtlı olarak organize edilen bayramlaşma  etkinliğine  katılım sağladık.

3-) 12 Ağustos Çarşamba günü arkadaşlarımızla birlikte Konya-Beyşehir ilçesine Türkiye’de ilk defa başörtülü olarak atanan başsavcı Tuba Hanımı ziyaret ettik çok verimli ziyaret oldu ve kendileri çok memnun kaldılar.

4-)15 Ağustos Cumartesi günü; ASDER  Genel merkez yönetim ve başkanlar toplantısına elektronik ortamda katılma imkanı bulduk, çok verimli toplantı oldu.

5-)17 Ağustos Pazartesi günü; Kocaeli-Gölcük depreminin 21. sene-i devriyesinde Konya Valiliği Çevre Şehircilik ile  Afad İl Müdürlüğü tarafından sanal ortamda organize edilen belgeseli izleme imkanı bulduk ve hüzünlü halimizi tekrar hatırlayarak ders almakta ne kadar sıkıntılı olduğumuzu müşahade ettik.

6-) 21  Ağustos cuma günü Konya’da kurulu suriyeli insanımıza ait ELBİR Derneğinin organize ettiği sınırlı yönetici ve üyelerine ”İnsan hakları bağlamında yaşanılan sorunlar” konulu dar kapsamlı bir sunumda bulunduk.

7-) 26-30  Ağustos zafer haftası sebebiyle Konya’da kurulu bulunan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının irtibat çadırında Malazgirt zaferi kutlamalarını izledik.

8-) Halkımızın salgın hastalık sürecinde karşılaştığı sıkıntılara çözüm bulma noktasında etkin mücadele eden Konya İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Mehmet Koç Bey’le  tebrik ve başarı dualarımızı iletmek üzere telefonla konuşma imkanı bulduk.

Mehmet KANMAZ

Asder Konya Şube Başkanı

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...