Cuma, 02 Ekim 2020 17:23

Konya Asder Şubemizin Eylül 2020 Ayı Faaliyetleri

1-) Eylül ayında ; ‘’Asder Cumartesi Buluşması’’ ve sohbetli toplantılarımızı malum salgın hastalık sebebiyle iptal etmek mecburiyetinde kaldık ama “Korona bizi durduramaz” prensibi ile bizzat arkadaşlarımızı arayarak canlı sohbet ve paylaşımları icra ettik.

2-) 01 Eyül  Salı  günü Dünya Barış Günü  sebebiyle; Konya Stk Kuruluşları ile islam coğrafyasında huzur ve barışın tesisi için  İHH Konya Şubesi tarafından organize edilen etkinliğe   katılım sağladık.

3-) 09 Eylül Çarşamba günü arkadaşlarımızla birlikte; imam hatiplilere medya yolu ile saldıran Erol Mütercim’e karşı basın açıklaması yaptık ve genel merkez sitemize de konularak arkadaşlarımızın hislerine tercüman olduk.

4-) 12 Eylül Cumartesi günü; Arkadaşlarımızla birlikte 12 Eylül askeri darbesinin 40.yılında bu cennet vatanda bir daha darbeler yaşanmasın diye tepkimizi ortaya koyup basın açıklaması yaptık,  genel merkez sitemizde de yayınlanarak arkadaşlarımızın hislerine ortak olduk.

5-)19 Eylül Cumartesi günü Gaziler günü; Valilik program davetine iştirak ederek salgın hastalık nedeniyle kısıtlı katılımla Kore-Kıbrıs-güneydoğu ve fetö darbesi gazilerini ziyaret edip karşılıklı sohbette bulunup hatıralarını dinleme imkanı bulduk.

6-) 23 Eylül Çarşamba günü; öğleden sonra bir arkadaşın dükkanında 5 dava arkadaşımızla bir araya gelip hasret giderip karşılıklı sohbet etme imkanı bulduk.

7-)27 Eylül Pazar günü Akşam; Asder genel merkez yönetim kurulu toplantısına elektronik ortamda katılım sağlayarak gündem maddelerini değerlendirip görüşlerimizi arkadaşlarımızla paylaşma imkanı bulduk.

8-)28 Eylül Pazartesi günü; Arkadaşlarımızla birlikte basın açıklaması ile Ermenistan’ın Azerbaycan’a saldırısı ile ilgili olarak zulme karşı tepkimizi ortaya koyarak artık 28 yıldan bu yana devam eden yaranın bitmesini istedik ve açıklamamız genel merkez sitemizde yayınlanarak arkadaşlarımızla ortak duygularımızı paylaşma imkanı bulduk.

9-) Halkımızın salgın hastalık sürecinde karşılaştığı sıkıntılara çözüm bulma noktasında etkin mücadele eden Konya İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Mehmet Koç Bey’le  tebrik, başarı ve dualarımızı iletmek üzere telefonla konuşma imkanı bulduk.

MEHMET KANMAZ

ASDER KONYA ŞUBE BAŞKANI                                                                             

Son Düzenlenme Cuma, 02 Ekim 2020 17:30
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...