Salı, 22 Ekim 2019 19:37

Genç ASDER Hanımlar Birimi Manifestosu

GençAsder Hanımlar Birimi Manifestosu

Hanımlar Birimi; GençASDER teşkilatına bağlı olarak 27 Temmuz 2019 tarihinde kurulmuş ve faaliyetlerine başlamıştır.

Temel amacımız insan hakları ihlallerinin önüne geçerek İslam temelli adaletin hakim olduğu bir toplumsal yapı oluşturmaktır. Bunun bilinciyle gençlerimizi İslami perspektif ile aydınlatmayı, günümüz toplumsal problemlerine Müslümanca bakabilmeyi ve çözümler üretmeyi, insanların adalete olan güvenini tazelemeyi, kültürel ve manevi değerlerimize sahip çıkarak onları gelecek nesillere aktarmayı düstur edinmiş bulunmaktayız.

GençASDER zulme karşı susmayan mazlumun hakkını hukuk sınırları içerisinde haykıran bir platformdur. Bizler de Hanımlar Birimi olarak bu platformun içerisinde aktif olarak yer almaktayız.

Hanımlar Birimi amaçları doğrultusunda;

Hukukun üstünlüğü, adalet, insan hak ve özgürlükleri konusunda toplumu aydınlatmak amacıyla sosyal medya, basın, yayın gibi her türlü kanalı kullanır.

Dünyada ve ülkemizdeki güncel problemler üzerinde profesyonel ekibiyle çalışmalar yapar ve çözümler üretir.

Toplumu ve üyelerini bilinçlendirmek için her türlü panel, konferans, sempozyum vb. düzenleyerek sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunur.

Gençlerin Adalet anlayışını ve mekanizmasını geliştirir; bu bilinçle Devletine ve Milletine vefalı ve faydalı yeni nesiller için çalışır ve çabalar.

Kıymetli büyüklerimize ziyaretler gerçekleştirerek onların değerli görüş, öneri ve tavsiyelerini alır.

Biz Hanımlar Birimi olarak ideolojik değil Evrensel İnsan hakları odaklı bir Adalet anlayışı ile yeni bir Dünya ve Medeniyet tasavvuruna inanıyor; Adalet Mefkuremizi Kamuoyuna saygı ile duyuruyoruz.

 

GençASDER Hanımlar Birimi Başkanı

Hilal AKSEKÜ

Son Düzenlenme Perşembe, 07 Kasım 2019 22:39
Hilal AKSEKÜ

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...