Salı, 08 Eylül 2015 10:23

TERÖR ÖRGÜTLERİ, MİLLETE TAHAKKÜM KURAMAZ

06 Eylül 2015 Tarihinde Dağlıca-Yüksekova'da Ordumuza Yapılan Terör Saldırısı Üzerine TGTV Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Akbulut 07 Eylül 2015 Tarihli  Bir Basın Bildirisi Yayınlamıştır.

TERÖR ÖRGÜTLERİ, MİLLETE TAHAKKÜM KURAMAZ

Terör haberleri günlerdir ülke gündemini meşgul etmektedir. En son 06 Eylül 2015 günü Dağlıca-Yüksekova yolunun mayın ve patlayıcılardan temizlenerek ulaşıma açılması esnasında yola döşenen patlayıcıların patlatılması sonucu askerlerimiz hayatını kaybetmiş ve yaralananlar olmuştur. Bütün terör faaliyetlerini nefretle kınıyor ve lanetliyoruz. Çözüm sürecini istismar ederek, terörü politika haline getirenleri ve çanak tutanları da ayni nefretle kınıyor ve lanetliyoruz.

Güçlü devlet geleneğimiz, milletimizin inanç ve sağduyusu ile terör örgütlerini kullanan dış güç odakları hedeflerine ulaşamayacaktır. Barış, kardeşlik gibi insanlığın ortak vicdanını temsil eden erdemlerin arkasına gizlenerek, kan döken, cana kıyan terör örgütleri, bu millet üstünde kendi ideolojik sınıf tahakkümünü asla kuramayacaklardır. Terörle hiç bir yere ulaşılamaz. Barış ve kardeşliğin tesisi için başlatılan süreci destekliyoruz.

Son yıllarda milletimizin kazanımlarından rahatsız olan, gelişmemizi önlemek isteyen düşmanlar, içimizdeki hainleri ve terörü kullanarak Türkiye ile çatışmaktadırlar.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve milletimiz kendine yönelen tehlikenin ve düşmanlarının farkında olup, bertaraf edecek güce ve imkanlara da sahiptir.

Milletimiz terör belasına hukuk çerçevesinde son verecek ve bu mücadeleden güçlü olarak çıkacaktır.

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı olarak, ülkesi için can veren tüm şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, yüce milletimize metanet ve sabır diliyoruz.

 

Av. Hamza Akbulut
TGTV Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı

Resmi Veb Site Yayın Linki: http://www.tgtv.org/7-eyluumll-2015-da287l305ca-teroumlr-sald305r305-bildirisi.html

Son Düzenlenme Salı, 08 Eylül 2015 10:28
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...