Pazar, 21 Şubat 2010 15:40

19 Şubat 2010 da NP İstanbul Hastanesinde Toplandık

E.Yb.Şenol ÖZBEK’i konuklu toplantımızda misafir ettik.

Konuklu aylık toplantısının birini daha 19 Şubat 2010 da dernek Genel Başkanımız Sayın E.Tp.Alb.Prof.Dr.Nevzat TARHAN’ın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı NP İstanbul hastanesi  toplantı salonunda gerçekleştirdik. Toplantı saat 20:00 da başladı.

Konuşmacı Sayın ÖZBEK 1960 Darbesinden bu güne ortaya konan kompset hala devam ettiğinin altını çizdi ve imparatorluk ruhunun (Dünya devleti olma) canlandırılmasın gerektiğini söyledi.

Sayın Özbek konuşmasını bitirdikten sonra soru cevap bölümüne geçildi.

Onursal Başkanımız E.General Adnan TANRIVERDİ söz alarak değerlendirme yaptı. MSGB sinde iç tehdit tanımlarının olmamsı gerektiğini, anayasa ve kanunların sucu tanımladığını ve  suç işleyenleri yakalamak için kolluk kuvvetlerinin olduğunu söyledi.

Gelen başkanımız E.Tp.Alb.Prof.Dr.Nevzat TARHAN’ın değerlendirme konuşması ile  Toplantı Saat 22:00 da bitti.

Toplantı resimleri için http://as-der.org.tr/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=75&catid=27

Son Düzenlenme Pazartesi, 22 Şubat 2010 15:50
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...