Pazar, 23 Mayıs 2010 15:28

SDP (Sivil Dayanışma Platformu) Malatya'da Toplandı.

ASDER Bursa Şube Başkanı E.Bnb. Arif ÇELENK Malatya’da yapılan Sivil Dayanışma Platformu Buluşmasında Konuşma yaptı.

 

21 Mayıs 2010 Cuma günü Yeni ve Demokratik bir anayasa talebiyle yola çıkan Sivil Dayanışma Platformu Anadolu Buluşmalarına kayısı diyarı Malatya ile devam etti. Malatya Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe büyük ilgi vardı.

 

 

 

Adaleti Savunanlar Derneği (ASDER) Bursa Şube Başkanı E.Bnb. Arif ÇELENK toplantıda konuşma yaptı. Konuşmasında Sayın ÇELENK ASDER hakkında bilgi verdikten sonra geçmiş süreçte aslında 1000 yıllık Türk tarihinin fişlendiğini ifade etti. Subaylara ya eşinin başını aç, ya boşa ya da atılacaksın dendiğini aktardı. “Bu zamana kadar yapılan haksızlıklara son verecek olan sürece halkımızın destekleyeceğine eminim” dedi.

 

 

 

Sivil Dayanışma Platformu Başkanı Ayhan OGAN  Anadolu’yu bu süreci iyi anlatabilmek için gezdikleri ifade etti. “ Başkaları da geziyor. Darbe zihniyetini korumak için geziyorlar, halkımızı aldatmak için geziyorlar.” dedi.  

 

 

 

Çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcisi katıldığı program dilek ve temennilerle son buldu.  

 

 

 

Son Düzenlenme Perşembe, 03 Mart 2011 19:57
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...