Salı, 16 Temmuz 2019 17:25

Konya Şb. Haziran 2019 Faaliyetleri

• 08-15-22-29 Haziran  2019 cumartesi günlerinde  mutat hale getirdiğimiz ‘’Asder Cumartesi” buluşmaları  programımızı dernek binamızda icra ettik.
  • 04  Haziran Salı günü ramazan bayramı bayramlaşması için bizimde davet edildiğimiz Konya Valiliği programına ve akabinde  saat:12:30’da STK.lar Bayram etkinliğine katıldık.
  • 06 Haziran 2019 Perşembe  günü; Özel bir program için bulunduğumuz ANTALYA’da Asder Antalya İl Temsilcisi Enver Öztürk kardeşimizin davetine icabet ettik.
  • 05 Haziran 2019 çevre günü bayram tatiline denk gelince 12 Haziran Çarşamba günü yapılan dünya çevre günü kutlamasını icra eden; kardeş kuruluşlardan Sürdürülebilir Çevre Derneği (SÜ-ÇEV)’nin  organizyonuna arkadaşlarla birlikte katıldık.
  • 17 Haziran pazartesi  günü, OSMANİYE ziyaret programı çerçevesinde Asder Osmani ye İl Temsilcisi Mehmet Ali Çoban kardeşimizle görüşme imkanımız oldu.
  • 19 Haziran Çarşamba günü akşam şehir ve ülke gündemi ile haklarımız konusunda yapılan çalışmalarla ilgili son gelişmeleri  istişare için aylık yemekli toplantımızı dernek binamızda arkadaşlarla birlikte icra etme imkanı bulduk.
  • 21 Haziran Cuma  günü; Mısır’ın ilk seçilen Devlet Başkanı Muhammed Mursi’nin şüpheli bir şekilde mahkeme salonunda vefatı sonrası ülkemizin her bir şehrinde icra edilen Gıyabi cenaze namazı ve basın açıklama programına bizde arkadaşlarla birlikte Konya Mevlana alanındaki Selimiye Camiinde iştirak ettik.
  • 24 Haziran Pazartesi günü; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün etkin bir şekilde kutlanması için valilikte yapılan toplantılara Asder’i temsilen katılım sağladık ve görüşlerimizi iletme imkanı bulduk.
  • 26 Haziran Çarşamba günü, Asder Konya olarak arkadaşlarımız ve aileleri ile birlikte uyuşturucu ile mücadele günü sebebiyle, kardeş kuruluşlardan; Rehabilatasyon Derneği organizasyonuna katıldık.
  • 27-30 Haziran günlerinde Asder Genel Merkez organizasyonu ve özel bir tur firması programı ile arkadaşlarımızla birlikte Ümmet’in yetim şehri KUDÜS’ü ziyaret ettik.
ASDER Genel Merkezi