Cumartesi, 10 Ağustos 2019 10:21

Konya Şubesi Temmuz 2019 ayı Faaliyetleri

1-) 06-13-20-27 Temmuz 2019 Cumartesi günlerinde mutat hale getirdiğimiz ‘’Asder Cumartesi” buluşması programımızı dernek binamızda icra ettik.

2-) 05 Temmuz Cuma günü; Nasrettin Hoca’yı anma haftası nedeniyle Akşehir ziyareti yapıp şehrin güzelliklerini görme imkanı bulduk. 

3-) 10 Temmuz Çarşamba günü; Dünya Nüfus Günü sebebiyle Konya İl Nüfus Müdürü; Ersan Erge Bey’i ziyaret ettik ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldık.

4-) 12 Temmuz Cuma günü; Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığında görev değişikliği gereği yeni göreve başlayan ilgili bir kısım daire başkanlarını ziyaret ettik.

 5-) 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutlamak üzere; pazartesi günü öğleden sonra 15 temmuz fotoğraf sergisini ziyaret ettik.

6- )15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutlamak üzere; pazartesi günü akşamdan sonra devlet millet kaynaşmasının yeni ve canlı örneği olarak Mevlana meydanında arkadaşlarımızla birlikte yerimizi aldık. 

7-) 17 Temmuz Çarşamba günü akşam dernek binamızda arkadaşlarımızla birlikte aylık yemekli istişare ve değerlendirme toplantısını icra ettik.

8-) 19 Temmuz Cuma günü akşam; kardeşi vefat eden üyemiz Bayram Koçdoğan’ı evinde arkadaşlarımızla birlikte ailecek taziye ziyaretinde bulunduk. 

9-) 20 Temmuz cumartesi günü; arkadaşlarımızla birlikte; Kıbrıs gazilerini Harp Malulü ve Gaziler Derneğinde ziyaret ederek anılarını paylaştık.

10-) 24 Temmuz Çarşamba günü, arkadaşlarımız ile birlikte Gazeteciler günü nedeniyle  Kon-Tv ailesini, basın konseyi derneği ile gazeteciler cemiyetini ziyaret ettik.

11)-27 Temmuz Cumartesi   günü; İstanbul’da yapılan genel merkez yönetim kurulu toplantısına katıldık ve gündemdeki konuları istişare ettik.

12-)30 Temmuz Salı günü akşam; bel fıtığı ameliyatı olan Konya STK Platform Başkanı Muhsin Görgülü Beyi evinde ziyaret ettik.

Son Düzenlenme Cumartesi, 10 Ağustos 2019 10:39
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...