Perşembe, 12 Eylül 2019 10:29

Konya Şubesi Ağustos 2019 ayı Faaliyetleri

1-) 03-17-24-31 Ağustos 2019 Cumartesi günlerinde mutat hale getirdiğimiz ‘’Asder Cumartesi” buluşması programımızı dernek binamızda icra ettik.

 

2-) 05 Ağustos Pazartesi günü Konya Tarım Fuarına arkadaşlarımızla birlikte katılıp firma sahipleri ile sohbet tarzında ikili görüşmeler yaptık.

 

3-) 11 Ağustos Pazar günü Valilik tarafından organize edilen Kurban Bayramı kutlama programına davet edildik ve ilgili kurum amirleri ile sohbet etme imkanı bulduk.

 

4-) 14 Ağustos Çarşamba günü görevine yeni atanan Konya Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Ercan Uslu Bey’i ziyaret edip karşılıklı görüşmelerde bulunduk.  

 

 5-) 17 Ağustos Cumartesi günü Marmara depreminin 20. Yılında o tarihte mağdur olup Konya’ya göç eden aileleri ziyaret edip, o hüzünlü olayı unutmamak adına görüşmeler yaptık.   

 

6-) 21 Ağustos Çarşamba günü dernek binamızda arkadaşlarla birlikte artık geleneksel hale getirdiğimiz aylık yemekli toplantımızı icra edip genel istişare ve değerlendirmelerde bulunduk.

 

 

7-) 26-31 Ağustos Zafer Haftası sebebiyle arkadaşlarla birlikte STK’lara ziyaretlerde bulunup maziyi unutmadan müstakbele nasıl bakılmalı mevzularında görüş alışverişinde bulunduk.

 

8-) 29 Ağustos Perşembe günü Silahlı Kuvvetler günü sebebiyle arkadaşlarımızla birlikte Konya Garnizon Komutanlığını ziyaret edip Hv. Pilot Tuğgeneral Fidan Yüksel ile görüştük.

 

9-) 30 Ağustos Cuma günü Valilik tarafından organize edilen 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerine katılıp akşam yapılan ve bizim de davet edildiğimiz 30 Ağustos Resepsiyonuna katıldık.

 

10-) 31 Ağustos Cumartesi günü İstanbul’da yapılan Asder Genel Merkez yönetim kurulu toplantısına katılıp gündemdeki konuları görüştük.

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...