Pazartesi, 01 Mayıs 2023 17:44

ASDER Konya Şubesi 2023 Nisan ayı faaliyetleri

1-) 01-08-15 Nisan cumartesi günleri, ‘’ASDER cumartesi buluşması’’ ve sohbetli toplantılarımızı arkadaşlarımızın katılımı ile dernek binamızda gerçekleştirdik.

2-) 01 Nisan Cumartesi günü; Dünya otizm hastalarını hatırlama günü kapsamında Konya-Selçuklu Otizm merkezini ziyaret ettik.

3-)03-10 Nisan Polis haftası etkinlikleri kapsamında 04 Nisan Salı günü düzenlenen İl emniyet müdürlüğü programına katılım sağladık.

4-) Avukatlar günü sebebiyle;05 Nisan Salı günü Konya baro başkanını ve hukukçular derneğini (Huder)’i ziyaret ettik ve karşılıklı istişarede bulunduk.

5-)06 Nisan Perşembe günü; ASDER Konya olarak İsrail terör devletinin mescidi aksada giriştiği zulme karşı basın açıklaması yaptık.

6-)07 Nisan Cuma günü Konya büyükşehir belediye başkanlığının iftar programına katıldık.

7-)12 Nisan Çarşamba günü, Konya STK Platformunun organize ettiği iftar programına katıldık.

8-)15 Nisan Cumartesi günü; ASDER yönetim kurulu toplantısına elektronik ortamda katılıp görüşlerimizi paylaşma imkânı bulduk.

9-)18 Nisan Salı günü; Enderun vakfında, Konya’ya biz STK’larla istişare etmek üzere gelen Ak parti insan haklarından sorumlu genel başkan yardımcısı L. Şahin Usta ile çok verimli görüşmede bulunduk.

10-)20 Nisan Perşembe günü Selçuklu belediye başkanlığının kongre sarayında organize ettiği iftar yemeğine katıldık.

11-)21 Nisan Cuma günü; Konya Valiliği tarafından MKM’de düzenlenen Ramazan Bayramı kutlama programına katıldık.

12-)27 Nisan Perşembe günü; Şehir ve ülke gündemi ile ilgili olarak Şems ilim araştırma vakfının organize ettiği programa katılım sağladık.

13-)28 Nisan Cuma günü; Konya Huzurevini ziyaret edip huzur Evi sakinleri ile konuşma dertleşme imkânı bulup müdür beyle meseleleri karşılıklı istişare ettik.

14-)30 Nisan Pazar günü sabah; Konya Kapu camiinde İHH tarafından organize edilen Sabah Namazı programına katılım sağladık.

Mehmet Kanmaz 

ASDER Konya Şube Başkanı

Mehmet Kanmaz

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...