Çarşamba, 20 Mart 2024 13:10

Reis Neden Yalnız Bırakılır!

Her gün kötü bir şey olacakmış gibi, acaba moralimizi bozacak yeni bir haber, halkın nabzını tutmaktan aciz, sahadan uzak; Ankara’nın o bir kısım yüksek bürokratları acaba bugün yine hangi davamıza ne zarar verecek diye halkımız hop oturup hop kalkıyor.

Reise nasıl ulaşılır da bu sorunları nasıl çözmesine katkı veririz diye dua etme dışında bir şey yapılmasına müsaade edilmiyor.

Lütfen bir düşünelim olmaz mı, bu tedirginlikleri yaşamayı 15 Temmuz gazisi millet hak ediyor mu?

Milletimiz içinde yaşadığı İslam coğrafyasında harici düşmanlarla ve onu yöneten vesayet güçlerine karşı, TSK’leri, güvenlik güçlerimizle, ve korucularla, sınırımızda ve gerektiğinde sınır ötesi operasyonlarla savaşırken; dahili PKK terörü ile 40 yıldan bu yana, fetö terörü ile ise 8 seneden bu yana topyekün mücadele ederken, sanki bunlardan habersizmiş, değerlerimize yabancı ve hala da Ankara bürokrasisi içinde yaşadığına inandığım, fetö kripto yapılanmasının etkisini yaşamaya devam ediyor ve Reis halkına karşı zor durumda bırakılıyor diye düşünüyorum.

Bu oligarşik bürokrat elit tabakası halkımızın moralini bozmak için ekonomik krize sebep olabilecek ve 2024’ü tehlikeye atacak uygulamalara imza atılıyor.

Yaşadığımız örnek uygulamaları bir hatırlayalım isterseniz:

Kamu ve özel sektörün artan dış borçları ve Bankaların değişken kredi faiz oyunları

Bitmek bilmez eğitim sistemi sorunları

Devlet kurumlarında hızla artan israf yarışı

Fırsat zamları ve yaşanılan duyarsızlıklar
Ailede yaşanılan travmalar

Kontrolsüz sosyal medya çığırtkanlıkları

Yeni politika kurullarının bilinmezleri

Yaklaşan seçimler için aday tespitlerinde sahanın yani milletin nabzının yeteri kadar dikkate alınmama tehlikesi.

Değerli dostlar,

Yukarıda bir kısmını yazmaya çalıştığım aziz halkın tercihlerini zorlayan bürokratik idari uygulamaları yapanlar varken muhalefete gerek yok…

Bu uygulamalara imza atanlar varken; bir kısmının ismini yazarken dahi nefret ettiğim; Koç grubuna, 28 Şubat zengini Doğan grubuna, Ciner grubuna, Boyner elitlerine, Aydınlık çetesine, Gezici güruhuna, Cumhuriyet darbe çığırtkanlarına ve tabii ki FETÖ- PKK DEAŞ gibi taşeron terör örgütlerini saymayı bile zül sayıyorum.

Bunlar ittifak halinde 2024 için üst aklın piyonluğunu yapmakta ve 20 yılın kazanımları nı yok etmek için planlı çalışmaktadırlar…

Bu durumda her bir soruna yetişmek için Reis ne yapsın? Her gün ya ihanetten, ya dalaletten ya da gafletten kaynaklı tuzaklarla, uygulamalarla karşı karşıya.

Bir yanda vatan sathına yayılan sorunlar, bir tarafta dış kaynaklı İslam coğrafyasında oynanan oyunları bozmak için yaptığı insanüstü gayretleri… ve gittikçe daralan çevresindeki samimi danışman kadrolar… RABBİM REİSE GÜÇ KUVVET VERSİN. Başka ne diyelim bilmiyorum.

Özet olarak; ülkemizde yaşanmakta olan ekonomik kriz bahane edilerek güzellikleri görmemek yani; dünyada ilk 20 ülke içinde, yani zirveye oynarken, milli savunmamız gerçekten milli yatırımlara imza atarken, üçüncü köprü, Avrasya tüneli, Körfez köprüsü, üçüncü havaalanı, yerli enerji yatırımları, yerli otomobil yatırımı bir bir yerini alırken milletin moralini bozmaya ne gerek var?

En mühimi de millete yapılan darbe oyunlarının ve teşebbüslerinin artık geçmişte olduğu gibi hesapsız kalmadığını yaşamaya başladık…

Değerli dostlar, tuzakların farkına varalım artık ve diyorum ki peki şimdi FETÖ’cülerin tüm ipliği pazara çıkmışken, hepsinin doğrudan yabancı istihbarat örgütleri ne çalıştıkları ve önceki darbeciler gibi siyaseten de olsa “memleketi kurtarmak gibi hiçbir milli kaygıları olmadığı görülmüşken ve darbenin maksadının bir iktidar değişimi ile sınırlı kalmayıp ülkede iç savaş çıkararak ülkeyi Suriye’ye çevirip parçalamak olduğu anlaşılmışken; üstelik altmış yıllık müttefikimizin, daha önceki darbe bildirilerinin neredeyse ikinci maddesi olan “NATO’ya ve diğer askeri anlaşmalara bağlıyız” klişesi ile ilanı aşk ettiğimiz müttefikimizin artık bizimle değil, üç tane teröristle iş tutmaya kalktığını görüp kalbimiz kırılmışken…

Değerli arkadaşlarım; Bize düşen partiler üstü davranarak resme geniş çerçeveden bakarak moralimizi bozmamak Reise sahip çıkmak.

 

Mehmet Kanmaz

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...