Pazartesi, 05 Haziran 2023 15:43

ASDER Konya Şubesi 2023 Mayıs ayı faaliyetleri

1-) 2023 Yılı mayıs ayı; 6-13-21-27 Mayıs Cumartesi günlerinde ‘’ASDER cumartesi buluşması’’ ve sohbetli toplantılarımıza yoğun katılımlı olarak bizzat arkadaşlarımızla dernek binamızda programlar gerçekleştirdik.

2-) 01 Mayıs Pazartesi günü; Emek ve dayanışma günü sebebiyle HAK-İŞ Konya İl Başkanlığını ziyaret ettik.

3-)07 Mayıs Pazar günü Kayseri ASDER ve mazlumder’i ziyaret edip istişare ve sohbette bulunduk.

4-) 08 Mayıs Pazartesi günü; Güney Anadolu illeri (Adana-Osmaniye-Hatay-K.maraş-G.antep-Adıyaman) 06 Şubat deprem musibeti üzerine gelinen en son durumla ilgili değerlendirme toplantısına elektronik ortam da katılım sağlayarak gündem maddelerini değerlendirip görüşlerimizi arkadaşlarımızla paylaşma imkânı bulduk.

5-)10 Mayıs Çarşamba günü, KUDÜS-Mescid-i Aksa saldırılarını protesto etmek için Konya STK platformu ile birlikte geniş katılımlı basın açıklaması yaptık.

6-)11 Mayıs Perşembe günü, Konya Selçuklu kongre merkezinde seçim süreci ile ilgili yapılan toplantıya ASDER Konya olarak katılım sağladık.

7-)12 Mayıs Cuma günü; Konya şehit ve gazi aileleri derneğini ziyaret ettik.

8-)16 Mayıs Salı günü; Konya bayır otelde 14 Mayıs seçim sonuçları değerlendirme ve 28 Mayıs seçimi için yol haritasını istişare toplantısına ASDER Konya olarak katıldık.

9-)27 Mayıs Cumartesi günü;

27 Mayıs Darbesinin yıldönümü sebebiyle milletimiz darbe travmalarını unutmasın diye basın açıklaması yaptık ve açıklamamız aynı zamanda genel merkez web sitemizde yayınlandı.

10-)27 Mayıs Cumartesi günü akşam 20:30- 22:30 Saatleri arasında yapılan Konya B.Şehir belediye başkanlığı -STK Platform ortak istişare toplantısına katıldık.

11-)30 Mayıs Salı günü, Konya İHH tarafından organize edilen mavi Marmara’nın 13.Yılı anma faaliyetlerine katılım sağladık.

12-)31 Mayıs Çarşamba günü; Konya kanaat önderlerinin dar kapsamlı olarak yaptığı seçim sürecini değerlendirme toplantısına katılım sağladık.

                 Mehmet Kanmaz

         ASDER Konya Şubesi Başkanı

Mehmet Kanmaz

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...