Cuma, 10 Ekim 2014 12:00

APO’NUN HİZBULLAH VE JİTEM YALANI

Eski Türkiye’de korku yayarak toplumu gütmek (yönetmek) bir yöntemdi. Bunun için terör örgütlerinin kuruluşunda maalesef dış güçlerle birlikte devletin bazı kurumları da aktif olarak rol alıyorlardı. PKK’nın kuruluşunda MİT’nın rolünden hep söz edilir. Tabii karşısında kurulan örgütlerde de.

Terör Örgütlerinin kuruluşu birkaç aşamadadır. Başlangıç olarak toplumun içinde bazı kesimler kurulacak terör örgütüne lojistik, moral ve personel desteği sağlayacak şekilde hazırlanır. Akabinde terör örgütü kurulur, içinde görev alacak personeller eğitilir. Organizasyonları tamamlanır. Sonra da eylemler başlar. Tabii toplumun desteği için eğitim, psikolojik harekât, personel, silah, malzeme ve para temini süreklidir. Paralelinde medyada destek ve kullanılacak kadrolar hazırlanır. Hatta devletin içinden bile destek olacak unsur ve yapılar oluşturulur. Bu arada, dış güçler hep ipleri ellerinde tutarlar.

Terör o kadar alçak ve adi bir yöntemdir ki, haramın, zulmün, pisliğin ve alçaklığın her türünü görebilirsiniz. PKK ve Apo. Katledilen bebek resimleri Türk Solunun da mahareti ile medyanın alçakça yöntemleri ile toplum hafızalarından silindi. Şu anda da insanların kafasını taşla ezecek kadar şerefsizleşmiş ve zalim PKK yandaşlarının yaptıkları medyada konuşulmuyor bile.

Şimdi Apo, eski Türkiye’nin aktörlerinden Hizbullah ve JİTEM’in saldırılarından söz ediyor. Yahu hayâsızlığın bu kadarına da pes diyorum. Sokağa sürdüğünüz Kürt ve İslam Düşmanları camilere, kuran kurslarına, sakallı erkeklere, kapalı hanımlara dahi saldırdılar. HÜDA-PAR’lı insanların ne suçu vardı? İnsanları öldürüyorsunuz. Yetmiyor, kafalarını taşla eziyorsunuz, yetmiyor yakıyorsunuz cesetlerini. Özetle PKK aynı PKK… Allah’sız ve zalim. Hele de Kızıltepe’de öldürülen iki Arap. Araçlarının içinde iken birileri sırf sakallı diye insanları öldürüyorlar. Ya yağmalanan, yakılan işyerleri? PKK ve HDP budur. Yağmacı, hırsız ve zalim..

Tüm bunlar sizin azmettirmenizle olurken, Kobani’de oluşturduğunuz kantonları savunamıyorken, dış güçlerle birlikte ülkede insanları sokağa döküyorsunuz. Kürtler başta olmak üzere, halkımızı öldürüyor ve yağmalıyorsunuz. Sonra da Hizbullah ve JİTEM diyorsunuz. HDP başkanı diyor ki; “Şiddet karşılıklı olarak durmalıdır.” Yahu kim var karşınızda şiddet kullanan.. Şiddet sizin yönteminiz, şiddet sizin varlık sebebiniz.

Ben Genel Seçimlerde Kürt kökenli yurttaşlarımızın tercihlerini merak ediyorum. Ve, vicdan sahiplerine soruyorum. “Hükümet Kobani ve açılım konusunda; Ne yapması gerekiyordu da yapmadı?”

Peki, HDP, “Eylem yapın.” derken provokasyon olacağını bilmiyor muydu? Haberlere bakıyorum, “Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Katı'na gelerek IŞİD'i protesto etmek için toplanan "Savaşa Karşı Kadın İnisiyatifi" üyesi kadınlar, IŞİD ve hükümet aleyhine slogan atmaya başladı, olay çıkardılar.” Allah Allah! Rotaryen, Lions, Çağdaş, Laik, Atatürkçü birileri de PKK ile yan yana eylem yapıyorlar. İlginç değil mi sizce de..

Ya CHP’nin tutarsızlıklarına ne demeli. TSK’nin sınır ötesi harekâtına karşı çıkan CHP şimdi de “Kobani’ye müdahale edelim.” diyor. Aslında görünen ne biliyor musunuz? 12 Eylül 1980 öncesi sağcıların devamı AKPARTİ ve MHP bir yanda, karşılarındaki solcuların devamı CHP ve HDP yine karşılarında.

Bu arada Hocaefendi de ABD’den “Allah fırsat verdi, vites yükseltin.” diyor. Kontrolündeki medya adeta felaket tellallığı yapıyorlar. Nerede itidal, nerede diyalog, nerede hoşgörü? Yazık değil mi bu necip Millete? Allah herkese adaleti ile muamele etsin.

Apo’nun Hizbullah ve JİTEM yalanına inanmak! Hükümet bu yasa dışı yapılarla az mı mücadele etti? Cumhurbaşkanı bu yapılarla mücadelede hayatını ortaya koymadı mı? Kürtler, bu yalanlara ne zamana kadar inanacaksınız? PKK’nın hedefi Marksist bağımsız Kürdistan. Peki bu Kürt’e ne kazandıracak? Açılımla çağdaş, demokratik ve İslami anlamda Kürtler tüm vatandaşlık haklarını elde edecekler. Ortadoğu’da bağımsız olduğunu zanneden komşularımızın durumu ortada. Ders alınız.

Kürt 1000 yıldır Türk’le. Eyyübiler bir Kürt Hükümdarlığı. Ya tebası? Çoğu Müslüman Araplar’dı. Askerlerinin ve Komutanlarının çoğu da Türk. Sorun mu vardı? Hayır! Malazgirt’ten bu yana birlikteyiz de ne oldu? Anadolu Kürtleşmiş Türk aşiretleri ile dolu. Alın Şavaklar, Badıllı’lar, Karakeçililer… Tam tersi de söz konusu. Biziz biz. Türk kim? Kürt kim? Sonra Türk Dünyasının her ülkesinde Kürtler var. Kazakistan’da, Azerbaycan’da, Özbekistan’da… Kürt nasıl kopacak Türk kardeşinden?

Türk Milliyetçilerini ve MHP’ni de soğukkanlı ve ferasetli duruşundan dolayı kutluyorum. Ülkücüleri özellikle sosyal medya aracılığı ile sokağa çekmeye çalışıyorlar. Ey Türk unutma, sen bölgenin gerek nüfusun, gerek sosyal duruşun, gerek tarihi sorumlulukların itibari ile büyük ağabeyisin. İtidal ve feraset herkesten çok sana yakışır.

Apo, sen emperyalizmin ve Eski Türkiye’nin ülkemize ve İmanından koparılmak istenen Kürt’e soktuğu zehirli bir hançersin. Halkım “Mü’minler kardeştir.” emrince kardeş olduğunu bilecek ve aldanmayacak. Yarınlar bizim olacak. Necip Fazıl ne güzel söylemiş;

“Surda bir gedik açtık mukaddes mi mukaddes

Ey kahpe rüzgâr artık ne yandan esersen es...”

(E) Yb. Halil MERT
Strateji ve Yönetim Uzmanı

Halil MERT

(E) Topçu Yarbay

Strateji ve Yönetim Uzmanı

https://www.youtube.com/user/81mert1 | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.