Cuma, 21 Ekim 2022 14:20

Barış yerine silah satmak!

ABD, AB ve İngiltere eksenli dünya hâkimiyeti, sermaye gücüyle küçük devletleri kendine muhtaç etmektedir! Dünya Sağlık Örgütü gibi uluslararası yapılarla “sağlıklı yaşam” metodları yerine; “şaibeli hatta direkt kusurlu uygulamalar”la insanlığı tahakküm altında tutmaktadır! Barış yerine silâh satarak insan neslini yok etmek için en büyük katliam ve tahribatları dahi mübah görüp, insanları da tarifsiz ölçekte kandırmaya ve sahtekârlıklarına inandırmaya devam etmektedir!

BÖL, PARÇALA, YÖNET!

Rusya gibi kontrol altına alamadıkları ülkeleriyse iç problemlerle ve komşularıyla problemli hale getirip gelişmesini engellemektedirler! Kalabalık ve kontrolü güç Çin’eyse coronanın-plandeminin mesuliyetini yıkarak, Uygur mezaliminin de gölgesinde ve lokal çatışmalarla baskı altına almışlardır! Avrupa’nın şımarık devleti ve çocuğu gördüğü Yunanistan’ı da kullanarak, Akdeniz’i tamamen Amerika’nın kontrolünü alarak Avrupa’ya, Türkiye’ye ve Rusya’ya gözdağı vererek bir taşla birkaç kuş vurmaktadır! Bu tehlikenin ardındaysa İsrail’in bölge güvenliği ve hedefleri yatmaktadır!

AHİT SANDIĞI!

Defalarla yazdığımız ve anlattığımız gibi ülkemizi madden-manen yükseltecek ana meseleler; kamuoyundan gizlenen Tarsus’ta kurulan ilk Amerikan Üniversitesi ve bölgedeki gizemli araştırmalar, bulunduğu söylenen Ahit Sandığı ve Ayasofya gerçeğidir! Rusya-Ukrayna mücadelesi gibi 50 kadar küçük ve bağımsızlığında soru işareti olan devletlerin gölgelediği ana mesele Mesihiyet ve Deccaliyet sürecidir! Küçük devletlerin yönetimlerinde bir takım mevki, makam, başkanlık, bakanlık, başbakanlık, cumhurbaşkanlığı ile zenginleştirilerek esaret altına alınan yetkililer ve güç sahipleriyle, refaha mani kaos alttan alta devam ettirilmektedir!

DÜNYAYI KURTARAMADAN GELECEK 

 

KÜÇÜK KIYAMETİMİZİ DÜŞÜNELİM!!?

Hocam derdi ki; “Evlâdım, büyük kıyameti beklemeye, sorumluluk vaktinin şeklini araştırmana gerek yok..! O zaten vakti saati geldiğinde vuku bulacak..!! Can alıcı Azrail geldiği zaman, senin ölümün gerçekleştiğinde, senin için kıyamet koptu demektir!! Sen, bütün aklınla ve gayretinle ona hazırlan..!!!”

Maalesef günümüz insanı bütün ve zaten dipte olan enerjisini böyle gizemli, mistik, ezoterik bilgi ve haberlere ve özellikle savaşlara, felâketlere, fırtınalara, yıkımlara; “dünyanın hâli ve geleceği” ne harcayıp; kendini harcadığını ve yok olup gittiğin görememektedir..!!!?? Asıl mesele “âhireti kazanmak veya kaybetmek!!?” derdine odaklanması gerektiğini tamamen unutmuştur!!!

AKLIN YOLU BİRDİR! 

 

DOĞRU-YANLIŞ BELLİDİR!

Dünyamızı yaratan Allah (cc); insanat ve bil cümle âlemleri, fıtrat-yaratılışlarına en uygun şekilde yaşayabilmeleri için “yönetici kitaplar” indirmiş ve bu kitapların en doğru şekilde anlaşılması için kitabi bilgileri icra eden-hayata geçiren peygamberler yaratmıştır. Davud (as)’a Zebur, Musa (as)’a Tevrat, İsa (as)’a İncil, eşrefi mahlûkat ve âhir zaman peygamberi Muhammed Mustafa sallallahu tealâ aleyhi vesselleme de Kur’an-ı Kerîm’i lûtfetmiştir! 

Tabii ulu’l azm, Kur’an’da ve kutsal metinlerde bahsi geçen kutsal kitapların bir kısmı tamamen kaybolmuş ve günümüze ulaşamamıştır. Hz. İbrahim’in sahifeleri de aynı şekildedir. Allahul âlem bissevab pek çok kitap-sahife, “Siz bilmezsiniz; O bilir..!!!” âyeti celilesinin sırrınca “müsbet mahiyet” de saklı tutulmuştur..!!? Tevrat, Zebur ve İncil zaman içerisinde maksatlıca müdahalelere maruz kalmıştır ve aslından-ruhundan uzaklaştırılmıştır! Kur’an-ı Kerim- vahyin tamamı ise Mevlâ’nın hikmetince korunmuştur!!!

“Kur’an’ı kesinlikle biz indirdik. Elbette onu yine biz koruyacağız!” (Hicr 9)

Kur’an-ı Kerim kendinden önce gönderilmiş olan kutsal kitapları tasdik etmektedir. Ancak bir takım hükümleri kaldırarak yeni hükümler de getirmiştir. Muhtelif sebeplerle tahrif edilmiş bütün ilahi kitaplar, kâinatın sahibi tarafından dünyanın yeniden imarı ve insanlığın selameti açısından “tam teslimiyet” gösterilecek Hz. Muhammed’e ve Kur’an’a tabiiyeti vurgulamaktadır.

Bunu kabullenmeyen kibrin membaı ve karanlıkların efendisi Şeytan’a kulluk eden ve günümüzde de giderek artan bozgunculuğuyla kölelikte sınır tanımayan “insi şeytanlar” eliyle tüm gücüyle Tanrı’yı kıyamete zorlanmaktadır!

 

Şeytan bütün dinleri reddettiğinden; kölesi küreselciler, Vatikan, Tapınakçılar, kiliseleri ve havraları şer merkezi hâline getirmiştir!!!

“Küresel şeytan organizasyonunun kontrolüyle yetiştirilmiş sözde din adamları” din kisveli şeytani ritüellerle dünya hâkimiyetlerini en bariz ve güçlü şekilde medya üzerinden yapmaktadır!

Algıları, akılları ve ruhu bozan hatta çalan süflilerin güdümünü ve narkozunu, “Büyük Kıyamet ve Sûr” bozacaktır!!! Gaflet ve delalet ehli için geç olacaktır!

ZULÜMLE ÂBÂD OLANIN 

ÂHİRİ BERBÂD OLUR!

Dünyaya çöreklenmiş şerli yapının ana hedefi, kendilerine hizmet-kölelik edecekler hariç tüm dünya nüfusunu kırıma uğratmaktır! Bu köle azınlığı da hiçbir din mensubiyeti olmayan, düşünemeyen, akledemeyen; sadece nefsiyle yaşayan acuzeden seçeceklerdir!!? Zira, Allah’ın ipine sarılmayıp Da kulların ipine sarılanların, dünyası da âhiri de felakete gider!! Vesselâm.

 

 

https://www.yeniakit.com.tr/yazarlar/prof-dr-ahmet-maranki/baris-yerine-silah-satmak-40427.html

 

Ahmet Maranki

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...