Pazartesi, 16 Ağustos 2010 15:51

Dosttan Gelen Yazı

Dostan gelen maili aynen aşağıya aldım. Bende Darbelerin son bulması, Milli irade üzerinde her türlü vesayetin son bulması ve YAŞ eli ile yapılan zulümün son bulması için EVET, EVET yağmur damlaları adedince EVET diyorum.

Nurettin YAVUZ

SAYIN HEMŞEHRİLERİM

 1977 YILINDA ODTÜ İŞLETME FAKÜLTESİNİ KAZANDIĞIM HALDE KAYIT YAPTIRMADIM. BÜYÜK HAYALLERLE KARA HARB OKULUN DA KIYMETLİ VE KAHRAMAN ORDUMUZ SAFLARINA KATILDIM. 1996 YILI ARALIK AYINDA TANK BNB. RÜTBESİNDEN SORGUSUZ SUALSİZ BİR  ŞEKİLDE VE EMRİVAKİ İLE YÜKSEK ASKERİ ŞURA (YAŞ) KARARLARI SONUCU İLİŞİĞİM KESİLDİ.

FİİLİ OLARAK 19 YIL, İTİBARİ OLARAK 23 YIL 2 AY SÜREYLE HİZMET ETTİĞİM ŞEREFLİ ORDUMUZDAN YARIM SAYFALIK YAZI İLE  VE “YAŞ KARARLARI İLE DİSİPLİNSİZLİK NEDENİYLE İLİŞİĞİNİZ KESİLMİŞTİR” DENİLEREK HİÇBİR GEREKÇE GÖSTERİLMEDEN ORDUDAN İLİŞİĞİM KESİLDİ.  BU KARARA HİÇBİR İTİRAZ HAKKIMIN  OLMADIĞI VE BÜTÜN YARGI YOLLARI KAPALI OLDUĞUNDAN AİLEMLE BİRLİKTE  BÜYÜK MAĞDURİYETE UĞRADIK.

TSK DA GÖREV YAPTIĞIM SÜRE İÇERSİNDE HER DAKİKAM MUHTEMEL BİR SAVAŞ ESNASINDA SB, ASTSB ERBAŞ VE ERLERİMLE GEREKTİĞİNDE ÖLÜME NASIL GİDEBİLECEĞİMİ, BÖLÜĞÜMÜN İTİRAZSIZ BU GÖREVİ YÜZDE KAÇIYLA YAPABİLECEĞİMİN MUHASEBESİYLE GEÇTİ.

BEN BU DUYGU VE DÜŞÜNCELER İÇERSİNDEYKEN GIYABIMDA HER ÜÇ AYDA BİR RAPOR TUTULDUĞUNU, TAKİP EDİLDİĞİMİ ÖĞRENDİĞİMDE ŞOK OLMUŞ VE TUTULAN RAPOR İÇERSİNDE; BENİMLE DEĞİL DE SADECE EŞİMLE İLGİLİ KONULAR OLDUĞUNU GÖRÜNCE KENDİMİ “BİR ANDA ORDU DIŞINA İTİLMİŞ“ GİBİ HİSSETMİŞTİM.

NASIL BİR ORDU Kİ BU RAPORLARLA BENİM ASKERLİĞİM DEĞİL; EŞİMİN BAŞÖRTÜSÜ, EVİMDE SÜS EŞYASI, BİBLO, RESİM VE HEYKEL OLUP OLMADIĞI SORGULANIYORDU.

TSK DA TART VE İHRAÇ CEZALARI VARKEN NEDEN MAKSADI BAŞKA OLAN YAŞ KARARLARI UYGULANIYOR. ÇÜNKÜ BU KARARLAR YARGIYA KAPALI VE İNSANLARIN GELECEĞİ İLE OYNAMAK BU ŞEKİLDE ÇOK DAHA KOLAY.

HÜLASA 1996 YILINDAN BU YANA YARGISIZ İNFAZA UĞRAMIŞ OLMANIN SIKINTISINI YAŞADIM. ASKERİ KİMLİĞİM, TABANCAM, SAĞLIK KARNEM ELİMDEN ALINDI VE BEN BU FIRSATI BEKLEDİM.

BEN YARGILANMAK İSTİYORUM.

İŞTE 12 EYLÜL DE YAPILACAK REFERANDUM BANA YARGILANMA FIRSATI SUNUYOR.

TÜRKİYE DE SUÇLULAR,HAİNLER BİLE YARGILANIRKEN BEN VE BENİM GİBİLERİ SİZLERİN VİCDANINA HAVALE EDİYORUM.

AFFEDİLMEK İSTEMİYORUM.

SADECE VE SADECE YARGILANMA HAKKIMI İSTİYORUM.

BÜTÜN SAĞDUYULU HEMŞEHRİLERİMİ, KARDEŞLERİMİ, BÜYÜKLERİMİ BANA VE BENİM GİBİ MAĞDUR EDİLENLERE BU FIRSATI VEREN ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNE EVET DEMEYE DAVET EDİYORUM.

RESEN EMEKLİ TANK BNB. BAKİ KULLAP

Son Düzenlenme Salı, 17 Ağustos 2010 15:51
Nurettin Yavuz

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

2 yorum

  • Yorum Linki hulusi semerci Çarşamba, 25 Ağustos 2010 14:40 yazan hulusi semerci

    tank bnb.baki kullap saygılar ve sevgiler sunuyorum.birbirimizi çok iyi anladığımızı düşünüyorum.neden çünkü aynı kaderi paylaşıyoruz.rabbim ilahi tecellisini mutlaka gerçekleştirecek ama dünyada ama ahirette bunda şüphe yok.13 eylül sabahı allah ömür verirse güzel bi sahah olacak.yaş maduru hulusi semerci mu.kd.üçvş.1999

    Raporla
  • Yorum Linki Gürcan Onat Perşembe, 19 Ağustos 2010 02:31 yazan Gürcan Onat

    Sabret dostum. Sen Allah katında ve milletin kalbinde müstesna mevkidesin.
    Senin hakkında işlem yapanlar ise mahkeme koridorlarında boy göstermeye başladı.
    Zaman gelecek onlar içeri tıkılacak sen de iadeyi itibarını alacaksın.

    Raporla

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...