Cuma, 26 Aralık 2014 11:59

BÜYÜK ŞEYTAN VE KIYAMET HAZIRLIKLARI

Kavga, Allah’ın ve Hakk’ın karşısında şeytan ve batılın mücadelesiydi. Allah (CC) böyle murad etti. Şeytanın örgütlü kadrosuydu Siyonizm.. Talmut adlı kitabı yazıp Yahudi’lere Tevrat’ı okutmayan Hahamlar, önce Hz. İsa (AS) ile mücadele ettiler. Akabinde Hıristiyanlığı sulandırıp ezoterik ve sapkın eski Mısır’dan kalma bir kısım putperest tarikat kalıntısı şeytanilikleri Museviliğe soktukları gibi, Hıristiyanlığa da soktular. Tapınak Şövalyeleri, 1500 yıldır başta İslam Dünyası olmak üzere, tüm dünyanın başına bela oldu, oluyor.

Sonra İslam Âlemine sızdılar. En başta din adamı ve tarikat şeyhi oldular. Kimisi Abdullah İbn-i Sebe gibi bilindi, ama çoğu bilinmedi. Maalesef İslam Âlemindeki fitnenin çoğunun nedenidir bu sızmalar.. Ancak, buna alışmak en kötüsü. Hani soğuk suya atılıp, altından yavaş yavaş ısıtılan kurbağa örneği var ya. Kurbağa önce hissizleşir, sonunda haşlanır. İnsanlık ta, İslamlık ta aynı durumdalar. Haşlanıyorlar, ölüyorlar ama ölüme dahi alıştılar.

“Ehl-i dalâletin zilletindendir ittifakları; ehl-i hidayetin izzetindendir ihtilâfları.” cümlesi eskiden çok büyük bir sosyolojik tespit gibi geliyordu. Ancak düşündükçe şaşkınlığım artıyor. Dalalette ittifak mı olur? İttifak, planlama, gelecek mülahazası ve derin bağlarla, tarihten ders alarak geleceğe bakmakla olur. Peki ihtilaf? Zillet, idraksizlik, ferasetsizlik, Allah’a imanda ve teslimiyette zafiyet, bencillik ve menfaatperestlik sonucu olur. Bize ihtilaf bile tarih içinde süslenip sunuldu. “Ümmetimin ihtilafı rahmettir.” hadis-i şerifi ilmi ihtilafı ve hür düşünebilmeyi kast ediyor olmasına rağmen, her türlü ihtilaf ve fitnenin meşrulaştırılmasında adeta tutamak olarak sunuldu.

21’nci yüzyıl. İslam Dünyasının her manada darmadağın edildiği dönem. Peki 1000 yıldır, Yahudileri kim himaye etti? Müslümanlar… Sonuç; Yahudiler ve Siyonizm gerçek yüzünü gösterdi.

Hani bize dayatılan tarihte övünülerek sunulan, Fransız İhtilali ve sonucunda gelişen Milliyetçilik Akımlarını hatırlayın. Düşünün; Türk Milliyetçiliğinin ilk fikir babası; “Tekin Alp, Munis Tekinalp, Moiz Kohen”. Türk Faşizminin Kurucu iradesi CHP’nin köklerine kafa yorun.

Bitmedi!.. Osmanlı’dan toprak isteyen adamların başında biri vardı. Osmanlı’nın yıkılışını hızlandıran Galata’lı Yahudi Bankerlerin akıl hocalarından biri; “Haim Nahum” O Siyonist, İslam ve Türk Düşmanı bir hahambaşısı ve siyasetçi.

Adam Lozan’da Türk delegasyonunda. Düşünebiliyor musunuz? Allah Aşkına yumun gözünüzü ve ihanetin boyutunu tahayyül edebilirseniz edin.

Aynı haham sonraki yıllarda Mısır’da Hahambaşı. BAAS’çılarla yani en büyük ve stratejik Arap ve İslam Devleti Mısır’ın Irkçı, İslam Düşmanı yapılanmasını organize ediyor. Orada Akıl Hocası. Tıpkı CHP’nde olduğu gibi.

Tabii artık Yahudi oldukları tartışma götürmeyen, iş adamları, devlet adamları, askerler, din adamları.. Ülkedeki kaos yıllarının mimarları bu insanlar. Medeniyet Coğrafyamızı bir arada tutan Osmanlı’yı yıkmakla kalmıyorlar, akabinde parçalıyor ve düşmanlıklar oluşturup duvarlar örüyorlar.

İran, Merhum Hümeyni’li yıllarda ABD’ne “Büyük Şeytan” derdi. Haklıydılar. Doğru da tabir. Şimdilerde ABD ile ittifakları ve hedefleri o kadar açık ki! Hedeflerinde Ülkemiz var ve  kuşatmaya devam ediyorlar.

Bu arada bir Hıristiyan mezhebi çıktı. Hızla çoğalıyorlar.

Evanjelizm… Bu adamlar, kıyametten önce, Kudüs’ün başkent olacağı bir Yahudi Krallığı kurulacağına, Hz. İsa’nın bu devlete kral olacağına ve şeytanın askerleri (Müslümanlar) ile büyük bir savaşa tutuşacaklarına (Armagedon) akabinde dünyaya hâkim olacaklarına, bu dünya krallığından sonra kıyametin kopacağına inanıyorlar. Kıyameti de hızlandırmaya çalışıyorlar. Neden mi? Uydurdukları inançları gereği Kıyametten sonra hepsi cennete gidecekler de ondan..

Evanjelizm, önce Dindar Hıristiyanlar, sonra İslam Âlemi, akabinde de insanlık için çok büyük bir tehdit. Bu adamlar resmen Siyonizmin Askerleri.

Küresel Sermaye, büyük aileler, sapkın tarikatlar, masonluk, illüminati, beşeri tüm sistemler. Maalesef tamamı insanlıkla ve İmanla kavgalılar. En iyi ideolojiler bile bir sürü doğrunun içine sokulmuş ölümcül zehirlerle dolu. Rusya Müslümanlarını zamanında din düşmanı komünistler “Marksizm’in prensipleri İslam’ın emirleri ile bütünleşiyor.” diyerek kandırmadılar mı? Oysa Marks; “Din afyondur.” demiyor muydu?

Bu arada Samimi ve dindar Hıristiyan Ruhaniler, bize söylendiği gibi Müslümanlarla ittifak etmiyorlar. Yani Hıristiyan şakirtler propagandası da ne büyük bir tuzak ve yalan. Hakikaten İmanı kâmil olmayan, tahkikle değil de taklitle İman etmiş insanımız nasıl da aldatıldı, aldatılıyor. Bu aldatılan insanlara camide yan yana namaz kıldığı Mü’min kardeşini “VUR!” deseler ekserisi hâşâ sözde Allah Rızası! için vurmaktan asla çekinmez. Bu tarz insanlar hakikaten Haşhaşiler’den daha tehlikeli İslam Âlemi için.

İslam Âleminde, insanımızı kurbağa misali uyutan ve haşlayan tüm Liderlere karşı uyanık olunmalı ve tedbir alınmalıdır. Bunlar, siyasi lider, dini lider, şeyh, hoca vb. de olabilirler.

Büyük Şeytan çalışıyor, kıyamete hazırlanıyor. Ya biz? Biz içimizdeki hainleri ayıklayamıyoruz. Bunun için cesaret ve yürek gerekiyor. Bu yürek sadece tepe kadrolarda değil, her seviyede olmalı. Tabandaki sapkınları kim ayıklayacak ve deşifre edecek? Herkes üzerine düşeni her seviyede yapmalıdır.

Unutmayalım; “Yufka yüreklilerle çetin yollar aşılmaz.”

Unutmayalım; daha 20 yaşında iken “Hılfu’l-Fudûl” adlı Erdemliler Örgütünde kuruculardan biri olmuş bir önderin, rehberin, Güller Gülü (SAV)’nün takipçisi değil miyiz?

 

(E) Yb. Halil MERT
Strateji ve Yönetim Uzmanı

Halil MERT

(E) Topçu Yarbay

Strateji ve Yönetim Uzmanı

https://www.youtube.com/user/81mert1 | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...