Perşembe, 09 Mart 2023 12:51

BEN HAKKIMI HELAL ETMİYORUM!..

Devlet ve millet düşmanı üç zalimi daha, Adli tıp Kurumunun onayladığı konuda, devam eden cezalarını

"kocama nedeniyle" Cumhurhurbaşkanımız anayasal hakkını kullanarak kaldırmıştır. Bu zalim zevat, sadece devlet ve milletin değil, bunun yanında kişisel olarak herbirimize olduğu gibi bizzat Cumhurbaşkanına da zulmetmişlerdir. Bunların zulmüne uğramış bir mazlum olarak ben de dünya ahiret hakkımı bu zalimlere HELAL ETMİYORUM!.. Ancak Sn. Cumhurbaşkanın kararına da saygı duyuyorum. Allah hayırlara tebdil etsin. Benimle bizzat uğraşan ve görevimden re'sen emekli olmamı sağlayan bir general, o da benimle aynı dönemde, terfi bekledikleri halde kadrosuzluktan emekli edilmişlerdi. Aynı general, tam bir ay sonra eşiyle birlikte kendi özel arabasıyla zigana geçidinden geçerken bir tankerin altında kalıp paramparça olmuşlardı. Ben duyduğumda şok olmuştum. Çünkü bunların karşısında boyun eğmeyip dimdik durduğum halde beddua bile etmemiş, hatta çocuklarıma da beddua etmemeleri için tenbih etmiştim. Bu olaydan sonra anladım ki "Kur'an affetmemiş" Dünyevi cezaların zahiren kaldırılması ile demekki kalkmış olmuyor, dava devam ediyor ve Mahkeme-i Kübra ya bırakılıyor. Görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler. Biz, pencerelerden seyrediyoruz. Vesselam. Bilvesile, Herkese cuma bereketi ile gönül ferahlığı diliyorum. Binler selam.

Sadık Paksoy

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Son Ekledikleri: Sadık Paksoy

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...