Cuma, 07 Nisan 2023 11:09

Yahudi Saklanacak Ağaç Bulamayacak

Değerli dostlarım; Yahudi devleti Filistin’de her sene yaptığı biz Müslümanların mukaddes aylarındaki katliamlarına yine başladı ve gazi ve şehitlerimiz var...
Devletimiz her ne kadar durumu normalleşmetirmeye ve karşılıklı büyükelçi atama ve diğer stratejik anlaşmalar yapmaya başlasa ‘da ve Seçim sürecine girmeye başlasak da benim kanaatim O dur ki;
Müslümanın bugünden sonra birinci gündemi dünya milletlerini esir alan yahudi milletinin en büyük illet en büyük ur olduğunu önce kendimi ze sonra bütün kesimlere anlatmak olmalıdır diye düşünüyorum..
Değerli dostlar: Sorun “Yahudi Sorunu”dur!..
Sorun “Siyonist, terörist, eşkıya, korsan yahudi Devleti Sorunu”dur. En başından beri de öyle olagelmiştir...
Osmanlı devletini zayıflatıp dağılmasını sağlayan sonrada başına üşüşüp, parçaladığı her uzvuna başka bir kukla devletçik kuran kafir devletlerin başı dessas İngiltere; Ortadoğu adını koydukları bu topraklara, İslâm coğrafyasının kalbine bu habis uru getirip yerleştirmiştir...
Bu küçük habis kitle, metastas yapa yapa; Cumhur Reisin; BM Genel Kurulu’nda haritalar la dünyaya gösterdiği gibi; bütün bir Filistin’i kaplamıştır. Ve de Müslümanların kanıyla..
Gördüğünüz gibi sorunun kaynağı vücut değil, ona musallat olan habis kitle, “SİYONİST UR” dur.Hem Müslümanlar için, hem insanlık için,20-21. yüzyılın sorunu «YAHUDİ SORUNU”dur!.
Bu habis kitleye ait hücreler, dünyanın her köşesine sıçrama istidâdı gösterirken; son yıllarda Ülkemizin güney sınırlarına metastas yapma niyetini de açık etmiştir..
Bu habis ura kemoterapi-radyoterapi tedavisi uygulamak için artık çok geçtir.
Bu safhada, cerrahî müdahale gerekiyor.
Tabii Selâhaddin Eyyûbî misâli bir de operatör..
Kudüs’te veya mazlum Müslüman toplumlara 7’den 77’ye kime sorsanız “Kimden ümîdiniz var ? “ diye sorsanız, yanlış anlamayın lütfen siyaset yapmıyorum..! Bir gerçeği ifade ediyorum;Önce Allah Sonra Erdoğan ” cevabı alırsınız..
Hatırınızdan  şunu çıkartmayın dostlar: Filistin Sorunu diye sorun yoktur!.. İslam coğrafyasında sorun, YAHUDİ SORUNU’dur..
Bu Yahudi Sorunu cerrahî bir müdahale ile kökten çözülmedikçe, ne İslâm âlemi ne de dünya huzur bulacaktır...
Bu çözümde Peygamber efendimizin yahudilerle ilgili Hadisinde ifade ettiği cihad ile çözülecek gibi görünüyor.. Başka yol kalmadı benim kanaatime göre..
Hasbünallahı ve nimel vekil .....

 

 

 

 

https://www.hakimiyet.com/yazi/mehmet-kanmaz/yahudi-saklanacak-agac-bulamayacak/19563/

 

Mehmet Kanmaz

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...