Salı, 11 Nisan 2023 11:06

Bir katilin hayali ve mazlum Filistin

Filistin’de yaşananlar yakın bir tarihte daha da anlaşılır olsa da, derin bir analize ihtiyacımız var. Zira pencere ne kadar farklı olursa olsun, Siyonizm ve İsrail çevresinde dönen bir hikâye göreceğiz. İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir’i iyi tanımanız gerekir. Bu aşırı sağcı, Yahudi Gücü Partisi’nin lideridir. Netanyahu hükümetinin koalisyon ortağıdır ve seçimden sonra “Ulusal Güvenlik Bakanı” olmuştur. Her şeyin arkasında Siyonizm’in aklı ve bu şahsın bölgeyi ateşe verme arzusu var. 

İsrail’in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, önce ülkede Filistin bayrağı sallamayı yasakladı. Filistin bayrağının İsrail’de kamuya açık yerlerde çıkarılmasını fiilen yasakladı. Yani Filistin ve Müslümanları yok etmek için tam tasfiye operasyonu başlattı. Bu arada kendisi Ramazan ayında Müslüman öldürmenin sevap olduğuna inanan birisi ve aynı zamanda birçok aşırı sağcı gruplara çağrıda bulunup Filistinli Müslümanların kovulması için fetva yayınlatmıştır.

Müslümanlara karşı aşırı kin ve nefret içerisindeki Ben-Gvir, Müslümanları katletmek için oluşturulan gizli derin örgütlenmeyi de yöneten kişidir. Bu katil bazı hücre militan yapılara İsrail devletinin doğrudan yardım etmesini sağlayan ve birçok faili meçhul cinayetlerinin azmettiricisidir.

Ben Gvir, İsrail’de kurulan koalisyon hükümetinde en etkili bakanlıkta görev yapıyor. İsrail katil devletinin vurucu güçleri bu delinin elinde. İsrail hahamları bu manyak üzerinden fetvaları yayınlamaktadır. Geldik en önemli yere. Bu katilin annesi ve babası Irak bölgesinde doğup büyümüş sonra İsrail’e göç etmiştir. Kendisi ve ailesi Irak Yahudisi olarak biliniyor ve İsrail Ortadoğu politikalarına hakim ve tehlikeli fikirleri var.

Aşırı sağcı Ben Gvir, Irak ve Suriye Kürt bölgelerinde ciddi çalışmalar yapmaktadır. Ben-Gvir’in, İsrail’in “Mevaseret Siyon” adlı yerleşim yerinde doğduğu bilinir. İlginç olan, İsrail Mevaseret Siyon belediyesi ile Diyarbakır Sur belediyelerinin kardeş şehir yapılmasıydı. Ben-Gvir, İsrail’in en tehlikeli Ulusal Güvenlik Bakanı olarak bilinir, aynı zamanda Goran Kürtlerine doğrudan yerleşim yerleri açan Talabani ailesi ile doğrudan bağlantıları olan bir Yahudi’dir. 

İsrail ve Filistin’de Arap ve Müslümanları temizleme operasyonu başlatan bu aşırıcı seri katil, Mescid-i Aksa’yı yıkmaya ve pasifize etmeye yönelik büyük bir operasyon hazırlığı içinde. Bu konuda da aylardır kamuoyunu ikna etme çalışmalarını sürdürmekte idi. Son zamanlara Türkiye karşıtı bazı siyasi yorumlarda bulunması manidardır. Türkiye Kürtlerini kışkırtma eyleminde ciddi faaliyetleri olan biri olarak bilinir. 

Türkiye’nin Güneydoğu’sunu koparmak için büyük faaliyetler içinde olan biridir. Ben-Gvir, Türkiye’nin güneyini de kapsayan Büyük İsrail Devleti hayalleri ve tutkusuyla yaşayan, insanlık adına nasibini alamamış Siyon alçaklarındandır. Hayatını bu hedefe adamış. Ama önce Güneydoğu’yu koparması gerek.

Anlayacağınız Ben Gvir’in bir kolu Türkiye’de. Gelecek senelerde Türkiye’nin parçalanması için derin operasyonlara katkı sağlıyor. Derin mayınlar döşedi. Ben-Gvir, hayatını Derin Yahudilik ve Derin Siyonizm’e adamış katı, aşırı dinci bir insan olarak bilinir. Katı sert operasyonlara girişecek bu Siyonist önümüzdeki günlerde daha sert müdahalelere hazırlık halinde bir takım çalışmaların başındadır. Her Filistinlinin şehit edilmesi için devletin kaynaklarını bu uğurda harcayacağını açıkça söyleyen ve çekinmeyen seri bir katil anlayışına sahip barbardır.

İsraillilere saldırı düzenleyen Filistinlilerin “elektrikli sandalyede” idam edilmesi gerektiğini savunan yasayı çıkarmak için İsrail parlamentosunu bile tehdit etmiştir. 2012 yılında avukatlık yapmaya başlayan Ben-Gvir, suça karışmış fanatik Yahudi yerleşimcileri desteklediği için Filistinliler tarafından “katillerin avukatı” olarak bilinir. 

 

Filistin’de “katillerin avukatı” olarak bilinen bu katil Ben-Gvir, Ramazan’da yapılan zulmün emrini veren kişidir. Onun emri ile Ramazan ayında Müslümanların üzerine kurşun yağdırıldı. Ben Gvir’in dosyası çok kabarık. Ben-Gvir, katı Yahudi olmayan Yahudileri bile öldürebilecek bir Siyonist’tir. Hatta Filistinlilerle barış politikası yürüten İsrail’in 1995’teki başbakanı İzak Rabin’in miting meydanında suikastla öldürülmesinde kendisi ve bağlı olduğu aşırı sağ örgüt rol aldı ve kendisin desteğini gizlemeyen biri olarak bilinir.

Derin İsrail ve Derin Siyonizm’in beyni Anglosakson akıl ve Amerika’dadır. Itamar Ben-Griv’i unutmayın. Şu an Mescid-i Aksa ve çevresinde yapılan zulmün asıl sorumlusu o! O azgın bir Siyonist’tir. Göreve gelir gelmez Güneydoğu, Kuzey Irak, Suriye ve Akdeniz’de uyuyan MOSSAD hücrelerini aktifleştirdi. Türkiye karşıtı eylem ve terör odaklarını harekete geçirerek, Irak’ın kuzeyine doğrudan müdahale etmeyi ve bölgeyi karıştırmayı kendine meslek edinmiştir. Devlet politikaları bu manada ciddi şekilde revizeye tabi tutulmalıdır. Vesselam…

 

 

https://www.yeniakit.com.tr/yazarlar/sabri-sahsuvar/bir-katilin-hayali-ve-mazlum-filistin-41792.html

 

Sabri BALAMAN

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...