Cuma, 03 Kasım 2023 16:59

Siyonizme karşı intifa vakti

Değerli dostlar; Coğrafyamızdaki gelişmeler bize çok soğukkanlı olmayı emrediyor.
Duygularımıza hakim olarak Coğrafyanın gerçekliği, Devletimizin bekası Anadolu topraklarında ki varlığımız için ve de millet kimliğimizin varlığı için son derece dikkatli olmalıyız.
Nihai noktada önce bir Türkiye-Rusya Savaşı denediler, Şimdi bir İran operasyonu ve de Türkiye’yi kendi yanlarında konumlandırma peşindeler.
Bu süreçte de içinde bulunduğumuz finansal zorlukları kullanmak isteyecekleri çok açık.
Dikkat.
Filistin ve İsrail’deki gelişmeler İsrail ve Amerika’nın birlikte “Evangelist akılla” İran’a karşı askeri bir operasyonla dönüşebilir, İran’ın içinde de buna zemin hazırlamak isteyen unsurlar hareket halinde, 
Ardından da Türkiye’yi Amerika’yı İsrail’in yanında Iran’da savaşa sokma planını unutmayalım
Değerli dostlar; İflah olmaz şu yahudi milleti; tarih sahnesinde var olduğundan bu yana, bulunduğu her bölge veya mekanda uslanmaz, hadsiz davranışları gereği zillet içinde yaşadı..! 
Hiyanetlerini unutmamak işin maziye bir yolculuk yapalım;

1) Mısırlılar ülkenin Yahudi işgalinde olduğunu fark edince firavunlar Yahudileri kıtır kıtır kesti. Onları Firavunun elinden Musa Nebi A.S kurtardı.
2) Ortaçağda İspanyollar hiyaneti fark edince giyotinle kıtır kıtır kestiler. Kalanları da Gemilerle Akdeniz’e sürdüler, ama velakin kaderin garip cilvesi Atalarımız Osmanlı kurtarıp kucak açtı
3) Yakın çağda Almanya; ülkelerinin işgalini fark edince 6 milyon Yahudi'yi fırınlarda pişirdiler.Onları Almanın elinden dessas İngiliz kâfiri kurtardı. Filistin'e yerleştiler.
Amerikalıların Yahudi işgalini fark edip edemeyeceğini iki sebepten ötürü kestirmek zor.
İlki; medya hapı ile öylesine aptallaştırılmışlar ki uyanmaları zor görünüyor. İkincisi; Evanjelik mezhebe mensup Siyonist Hristiyanlar Yahudiye hizmet etmeyi ibadet ve din zannediyorlar. Fetö başarılı olsaydı bunun Müslüman versiyonu bizde olacaktı. Mazallah.
Bugün; ABD'de 100 milyonun üzerinde Evanjelik yani siyonist hristiyan var. Onun için Blinken "Bir dışişleri bakanı olarak değil, bir Yahudi olarak buradayım" dedi.
Dolayısıyla yer yüzünün en zavallı halkı ABD'lilerdir. Uyandıklarında muhtemelen yanlarında kıtır kıtır kesecek Yahudi bulamayacaklardır.
Üstelik anlı şanlı ABD 'de yıkılmış olacak. Çünkü para Hindistan ve Çin'e çoktan kaçmış, yeni kapitalist çark kurulmuş olacaktır...
Hadisle sabittir. En nihayetinde Filistin'e yerleşenler için Melheme-i Kübra' da görev Müslümanlara düşecek...
Kaçış yok. Yahudi'nin kaderi bu. İfsad, zillet ve meskenet onların döngüsü.
Çünkü; Yusuf A.S.'dan sonra Yusufilesmek yerine Yahudileşmeyi tercih ettiler.
Lakin; asıl mesele bugün bize ne sorumluluk düşüyor?  Farkında mıyız?
Davamıza, Yahudi'nin batıl davasına sahip çıktığı kadar sahip çıkabiliyor muyuz?
Dikkat..!
İsrail’in karşısında konumlanırken atılan adımların ve konuşmaların İsrail’in politikalarını meşrulaştıracak bir zeminde olup olmadığına herkesin çok hassas bakması gerekmektedir.
Olup biten gelişmeleri büyük fotoğrafa bakarak görmez isek ağır bedel öderiz 
Bu açıdan özellikle ve özellikle İran’ın çok dikkat etmesi gerekir 
HEP ŞU SORUYU SORALIM “KONUŞTUKLARIMIZ ve TAVIRLARIMIZ HANGİ SONUCA HİZMET EDER?
Değerli dostlar;07 Ekim itibariyle; ”İsrail’in yenilmezliği ortadan kalktı, imajı çizildi, insanlar umutsuzluğa itilmişti, herkese yeniden umut geldi, bu harekât için ileri geri konuşanlar Filistin davasını tam anlayamıyorlar..!
Vesselam..!

Mehmet Kanmaz

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...