Salı, 28 Şubat 2023 11:23

ÜYELERİMİZ İÇİN AÇIKLAMA

ÜYELERİMİZ İÇİN AÇIKLAMA:

 

WhatsApp’ ta ASDER Fikir Platformunda derneğimiz ile ilgili olarak yapılan bazı açıklamalar 26.02.2023 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında görüşülmüştür.

Dernek tarafından SADAT ile ilgili olarak yapılan açıklamanın maksadı ve safahatı şöyledir: Başkanımız Nevzat TARHAN’ın, SADAT’ın basına verdiği reklam ile ilgili olarak şirket yöneticisi Melih TANRIVERDİ ile yaptığı görüşme sonucu Melih TANRIVERDİ’nin twitter’da ÖS 3:10 · 20 Oca 2023 ‘da yayınladığı mesajda, “Ama önce başta CHP seçmeni olmak üzere tüm kamuoyundan özür dilerim; Reklam görselini biz seçmesek te kontrol etmeyi atlamamalıydık. Tehdit etmek aklımızdan geçmediği için düşünemedik. Daha dikkatli olacağız”, açıklaması üzerine, konu ASDER Yönetim Kurulunun Ocak.2023 ayı toplantısında katılan bütün üyelerin uzun uzadıya görüşlerini bildirmeleri suretiyle ayrıntılı olarak görüşülmüş ve şirket yönetiminin özür beyan eden açıklaması doğrultusunda, toplantıya katılan 8 üyenin kararı ile basın açıklaması yapılmıştır. Yönetim Kurulu Toplantısına katılan 4 üye; “herhangi bir açıklama yapılmasına gerek yoktur”, görüşü ile karara katılmamışlardır.

 

Kelimeler özenle seçilerek alınan kararda ve Basın Açıklamasında, kesinlikle SADAT’ı mahkûm veya bir partiyi mazlum ilan eden bir husus bulunmamaktadır. Ki, SADAT ve Akademi Sancak gibi şirketlerin var olmasının ülkemizin menfaatine olduğuna inanmaktayız. ASDER Yönetim kurulu üyelerinin de bir kısmımız halen SADAT kurucusu, ortağı ve danışmanı olarak, bugün de alınan kararın ve açıklamanın arkasında olduğumuzu ifade ediyoruz.

Mustafa Hacımustafaoğulları

ASDER Basın Sözcüsü

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...