Salı, 12 Ocak 2010 16:01

10 OCAK 2010 da NP İstanbul Hastanesinde Toplandık

E.Tp.Alb.Prof Dr.Mustafa KAHRAMANYOL, E.Hak.Alb.Ahmet Cengiz TANGÖREN ve Av.Yasin ŞAMLI’yı konuklu toplantımızda misafir ettik.

2010 yılının ilk konuklu aylık toplantısını 12 OCAK 2010 da dernek Genel Başkanımız Sayın E.Tp.Alb.Prof.Dr.Nevzat TARHAN’ın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı NP İstanbul hastanesi  toplantı salonunda gerçekleştirdik. Toplantı saat 19:30 başladı.

Panel şeklinde yapılan toplanın yönetimini derneğimiz genel başkan yardımcılarında Gürcan ONAT yaptı. Toplantıya konuşmacı olarak  E.Tp.Alb.Prof Dr.Mustafa KAHRAMANYOL, Derneğimiz üyesi E.Hak.Alb.Ahmet Cengiz TANGÖREN ve Hukukçular derneği genel başkan yardımcısı Av.Yasin ŞAMLI beyler katıldı.

Panel 30’ar dakikalık üç turda yapıldı. Panel sonunda Onursal başkanımız Sayın E.Tuğgeneral Adnana TANRIVERDİ Değerlendirme konuşması yaptı.

Gelen başkanımız E.Tp.Alb.Prof.Dr.Nevzat TARHAN’ın kapanış konuşması ile  Toplantı Saat 22:00 da bitti.

Toplantı resimleri için http://as-der.org.tr/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=75&catid=26 tıklayınız

 

Son Düzenlenme Perşembe, 14 Ocak 2010 16:28
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...