Çarşamba, 01 Mart 2023 14:08

SADAT ve aktif siyaset hakkında bilgilendirme

Bir danışmanlık şirketi niteliğinde ticari bir yapı olan SADAT şirketinin ana muhalefet liderinin TV100 programında alt yazı reklam vermesi tarafımızdan uygun bulunmamıştır.

Seçim güvenliğinin ciddi bir biçimde konuşulduğu böyle ortamlarda;

1- Toplumsal korku duygusunun yükseldiği, dost ve düşman algısının karıştığı, kuşkucu bir zeminde samimi de olsa bazı davranışların tehdit olarak algılanması olabiliyor.

2- Bulanık suyu sevenlerin bir eylem yapıp yanlış hedef gösterebilecekleri hesaba katılmalıdır. Mamafih ilgili siyasetçiler vasiyet ilan edecek kadar kaygılanmışlardır.

3- Kurulduğundan beri hukuk içinde haklarını arayan ASDER derneği her türlü gizli açık siyasi bir hesap içinde olmamaya özen göstermeye devam etmektedir.

4- SADAT şirketi ile kuruluşta destek olmuş üyeleri olan bir STK olarak Şirketin özür beyan eden ve özenli olma sözü veren açıklaması tarafımızdan memnuniyetle karşılanmıştır

Kamuoyuna duyurulur.

Nevzat Tarhan

Son Düzenlenme Çarşamba, 01 Mart 2023 14:26
Prof.Dr. Nevzat Tarhan

Yönetim Kurulu Başkanı

www.nevzattarhan.com | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...