Pazartesi, 08 Haziran 2015 16:02

SEÇİMİN KAZANANLARI KAYBEDENLERİ VE NERONLAR.

    Evet zahiren baktığımızda  şer ittifak ummadıkları bir zaferi kazanmış görünüyor. Peki kimler bu şer ittifakı oluşturanlar? Başta Siyonist Yahudi, onun taşeronu ABD, Avrupa, tüm Emperyalist güçler, Yahudi lobileri, Faiz lobileri, Ermeni lobileri, Persilvanya  uşakları, Kartel medya, Kabilin soyundan gelenler, tüm İslam düşmanları, Müslüman kanıyla beslenen tüm vampirler,.. vs.  Hepsi şimdi bayram ediyor. Zil çalıp oynuyorlar, kınalanıyorlar.                                                                 

        Kaybedenler ise; Filiskindeki, Iraktaki, Suriye deki, Mısırdaki,  Arakandaki, Keşmir deki,  Doğu Türkistan’daki, Açe deki, Mora’ daki Somali deki, Sudandaki, Habeşistan’daki, ve dahi Dünyanın her tarafındaki  çaresiz zavallı yetimler, dullar, açlar, yoksullar, dövülmüşler, sakat bırakılmışlar, kovulmuşlar, zindana atılmışlar, sömürülmüşler , bilumum ezilmişler ve "Size ne oldu da Allah yolunda ve "Rabbimiz! Bizi, halkı zalim olan bu şehirden çıkar. Bize katından bir sahip ve yardımcı yolla" diyen mustaz'af (zavallı) erkek, kadın ve çocuklar uğrunda savaşmıyorsunuz?" (Nisa: 4/75)  ayetini haykırıp imdat isteyenler. Yıllardır bu Ülkede zenci muamelesi gören İmam-hatipliler, başörtülüler,  inançlarından dolayı dışlananlar, horlananlar, ordudan atılanlar, hakkı yenilenler, işçiler, memurlar, emekliler,…   Hep bunlar kaybetmiş gibi gözükenler ama İnşallah öyle olmayacak. Rabbim Zalimleri sevindirmeyecek ve Mazlumların yanında yer alacak.                                                                                                                                                      Ey benim sevdiğim ve sevmek zorunda olduğum Saadet partili kardeşlerim, Büyük Birlik Partili kardeşlerim, oy vermenin küfür olduğunu iddia eden, oy verenleri  demokrasiyi din edinmiş birer demokrasinin Havarisi   kabul eden ve kapı kapı dolaşıp  ” Demokratik seçimlere katılacak olanlara nasihat” adlı kitapçıkları dağıtan  muvahhit  kardeşlerim,  akıllarını başkalarına kiraya vermiş duyarsız takva sahibi kardeşlerim. Siz bu tablodan memnun musunuz?  Yoksa şimdi sizde mi sevinip  bayram ediyorsunuz?  Hiç mi vicdan azabı çekmiyor musunuz?   Kimlerin safında yer aldığınızın, kimlerin ekmeğine yağ sürdüğünüzün  farkında  değilmisiniz?  Lütfen kardeşlerim  Allah(C.C)  Rızası için Hesaba çekilmeden önce kendimizi hesaba çekelim.  Gerçekten doğru olanımı yaptık? Hepimiz üzerimize düşeni yapabildik mi ?  Zavallı dünya mazlumlarının üzüntüsü sizi enterese etmiyor mu?  İşte Döviz zirve yaptı, borsa taban yaptı, Türk parasının değeri düştü, Enflasyon canavarı depara kalktı. Dünya çapındaki devasa projeleri şimdi kim gerçekleştirecek? Hükümet krizi başladı. Çözümsüzlük ve kaos günleri geri döndü.  Bütün bunlar size dokunmayacak mı? Sizin çocuklarınızın yarınları daha güvende olacak? Tayyip Bey size göre İslam karşıtımı? Nedir bu derece kininiz sebebi? . Sizin Alternatifiniz nedir?. Buyurun pirincin taşını ayıklayın beyler?
     Ak parti teşkilatında etkili ve yetkili olan zevat. Sizlerde kendinizi hesaba çekiyor musunuz? Aday tespitlerini doğru yaptığınıza inanıyor musunuz? Atalarımız “Dere geçilirken at değiştirilmez” dedikleri halde, yıllardır birikimi olan bu davanın çilesini çekmiş, daha ilk günden elini taşın altına koyan adeta sütun  mesabesindeki  kadroyu üç dönem kuralı saçmalığı ile devre dışı bırakarak, onların yerine tabanda karşılığı olmayan tecrübesiz hatta seçmenin dışladığı adayları adeta dayatarak listelere koymanız doğrumuydu? Gönüllü kuruluşlarla göstermelik istişareler yapıp, onların istediklerini değil kendi bildiğinizi listelere doldurduğunuzun farkında değilmisiniz? Türkiye’nin hiçbir ilinde seçmenin listelerden memnun olmadıklarının farkında niçin olmadınız? Bilhassa doğu ve güney doğuda daha ciddi ve hassas bir liste oluşturmanız mümkün değimli idi? Seçim stratejiniz doğru muydu? Yoksa sürekli aynı yarayı kaşıya kaşıya kanattınız mı? Yada yanlış etki ile tepkimi aldınız?  Hele şu yolsuzluk iftirasında biraz daha şeffaf davranıp, halkı yeterince ikna edip, onların beklentilerini yerine getiremediniz mi acaba? Ak saray ile Çankaya’nın Hakan Fidan çelişkisi ve  Melih Gökçekle Bülent beyin halkın önünde çekişmeleri uygun muydu? Tayyip beyin meydanlara inmesinin  zamanlaması  doğrumuydu?   Şimdi şapkanızı önünüze koyup düşünün. Bu sonucun sizin ve bizim için  ilahi bir ikaz olduğunu da aklınızdan çıkarmayın.                                  

     Şimdi yurt içindeki ve yurt dışındaki  Neron’lar tepelere çıktılar büyük bir keyifle yangını seyrediyorlar. O Neron’ ların kimler olduğu herkesçe  malum.  Ama unutmasınlar ki bu yangı en fazla hem bu dünyada hem öbür dünyada onları yakacak.  Ey!..  bütün firavunlar, onlara uşaklık eden yerli işbirlikçileri, ey tüm neron’lar unutmayın ki   “Ve mekeru ve mekerallah, vallahü hayrul makirin.” (Onlar tuzak kurdular. Allah da tuzak kurdu. Allah, tuzak kuranların en hayırlısıdır.) Al-i İmran 54.                                                                                                                                                                                                         Ahir Kelam; Gayesi Hakk’ın yer yüzünde ikamesi olan kıymetli kardeşlerim. Bizler eskisinden daha fazla Ümit var olacağız. Biliyoruz ki Tıraş edilen sakal eskisinden daha gür bir şekilde yeniden çıkar.  Rahmetli  Üstad Necip Fazıl KISAKÜREK zindanda en ağır zulümlere maruz kaldığında, kamıştan borularla ciğerinden kalemine kan çekerek bizlere şöyle seslenmişti 

                                  “Mehmed'im, sevinin, başlar yüksekte! 
                                           Ölsek de sevinin, eve dönsek de! 
                                           Sanma bu tekerlek kalır tümsekte! 
                                           Yarın, elbet bizim, elbet bizimdir!                                          

                                           Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! “       

 

 

Son Düzenlenme Cumartesi, 22 Ağustos 2015 13:52
MUSTAFA SÖKE

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...