Pazar, 11 Haziran 2017 10:04

Katar Politikasını Destekliyoruz

ASDER'in üyesi bulunduğu TGTV nin Katar konusundaki Basın Duyurusu aşağıdadır.

Katar, Osmanlı İmparatorluğu döneminden beri ülkemizle ve milletimizle kardeşlik bağlarını hep güçlü tutmuş kardeş bir ülkedir. Cumhuriyet döneminde de politikalarımıza uygun bir devlet siyaseti takip etmiş, dar günlerimizde yanımızda olmuştur. Katar, en son yaşadığımız “Gezi Olayları” ve “15 Temmuz” hain darbe girişiminde; neticeyi beklemeden yanımızda olduğunu ilan ederek, desteğini açıklamıştır. Yine ülkemize olan güveninin bir tezahürü olarak topraklarında üs açmamıza müsaade etmiştir.

Katar, bütün ihanet planlarına rağmen, ülkemize yardımlarını ve yatırımlarını arttırarak devam ettirmiştir. Gerek uluslararası platformlarda gerekse ülkemizde, kurduğu samimi ve sıkı ilişkilerle bunu fiilen göstermiştir.

Katar’ın hedef olarak seçilmesi bir tesadüf değildir. Türkiye'nin kuşatılması, elinin zayıflatılması için uluslararası güçler tarafından bu operasyon yapılmıştır.

Türkiye Gönüllü teşekküller Vakfı olarak, tüm üye kuruluşlarımızla; Katar’a yapılan baskı ve izolasyonu doğru bulmadığımızı ve oynanan oyunlara karşı hükümetimizin izlediği politikayı destekliğimizi kamuoyuna saygıyla ilan ederiz.

Hamza Akbulut
TGTV Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı

Son Düzenlenme Pazar, 11 Haziran 2017 10:16
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...