Pazartesi, 11 Eylül 2017 09:59

Hedef Türkiye'yi Bölmek

 Milat Gazetesi:

KİRLİ PLAN

PKK'Yİ SİLAHLANDIRMA YARISINA GİRENLERİN YENİ HEDEFİ TÜRKİYE'Yİ BÖLMEK İ

 İsrail'in güvenliği için 1. ve 2. Kuşak projeleri devreye alan emperyalizm, NATO eliyle bölgede yeni bir bölme planı uyguluyor. Hedefteki ülkeler: Türkiye, İran, Azerbaycan, Pakistan ve Suudi Arabistan 2. KUŞAK PROJE HAZIR Türkiye'nin sözde müttefiki NATO, PKK/PYD terör örgütüne verdiği militan ve silah desteğiyle Türkiye'yi bölme operasyonuna başlıyor. Suriye, Irak, Libya, Mısır'ı kontrol altına alan Üst Akim sıradaki hedefi, Türkiye'nin de içinde olduğu bölgeyi parçalayarak 2. kuşak projeyi gerçekleştirmek. HELİKOPTER BİLE VAR ¦ Hiçbir hukuki ve ahlaki kaygı taşımadan terör örgütü PKK'yı silahlandıran kirli batı ittifakı, örgüte Skorsky Helikopterden ZPT'lere ve keskin nişancı tüfeklerine kadar bir orduyu donatacak silah veriyor.

Mustafa Hacımustafaoğulları

Asder Genel Başkan Vekili

Haberin devamı ektedir

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...