Çarşamba, 03 Ocak 2018 11:04

Neden SADAT'a İftira Atıyorlar ? (Konya Şube Basın Açıklaması)

ADALETİ SAVUNANLAR DERNEĞİ KONYA ŞUBE BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI        

(SADAT ÜZERİNDEN CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI VE ASDER ONURSAL BAŞKANI ADNAN PAŞAMIZA ATILAN İFTİRA HAKKINDA)

Adaleti Savunanlar Derneği olarak kuruluş felsefemiz gereği, kim zulme ve haksızlığa maruz kalmışsa onun yanında olmak ve haksızlığa karşı dik durmak olup, zaman zaman bazen Emekli General Adnan Tanrıverdi üzerinden SADAT Savunma Danışmanlık A.Ş.ye, bazen de SADAT üzerinden Adnan Tanrıverdi Paşamıza kasıtlı ve bilinçli olarak kamuoyunu yanıltıcı iftiralar atılmaktadır.

Yeni yılın ilk günlerinde yine; kime hizmet ettiği ve kimin taşeronluğunu yaptığı kamuoyu tarafından bilinen bezen sanki nöbet değişimi yapar gibi, Aydınlık grubu bazende Oda TV yine SADAT'a iftira ediyor.                                                                                                                                     

Maalesef en üzücü tarafı da İçişleri Bakanlığı yapmış ama darbeye darbe diyecek cesareti gösterememiş, parti kurmuş ama fitne odaklarının sözcülüğünü siyaset sanan bir kişinin, SADAT A. Ş'nin sitesine girerek  misyonunu ve vizyonunu tetkik etmeden, Okyanus ötesi tezvirata alet olarak ve Michael Rubin gibi Türkiye düşmanı ABD borazanlarının sözcülüğü ne soyunan PARTİ VE BAŞKANINA, iftiraları nedeniyle yargı önünde hesap sorulacaktır.

Tabii ki bu iftiralara zemin olan Oda TV'de asılsız haberleri tekzip etmez ise yargı önüne taşınacaktır. Gerek bu grubun takipçileri gerekse sağduyu sahibi insanımız da yazılan ve konuşulanlara  inanmadan önce, SADAT web sahifesine  girerek bu güne kadar yapılmış karalayıcı yayınlara karşı verilen cevapları okurlarsa ve kanaatlerini ondan sonra belirtirlerse  nasıl bir oyuna alet edilmek istendiklerini anlayacaklardır.

Çok Değerli sağduyu sahibi halkımız, neden acaba SADAT’a ve Adnan Paşamıza saldırıyorlar hiç düşündünüz mü ? Bugün batılı ülkelerin ve özellikle de ABD ile Almanya’nın dünya üzerinde ve özelliklede islam coğrafyasında sayılarını tahmin dahi edemeyeceğimiz savunma danışma şirketleri vardır ve 60 yıldan bu yana da etkinlik alanını arttırarak devam etmektedirler, bu operasyonlar bir şekilde sömürge mantığını devam ettirme geleneğidir.

İşte tam bu dönemde ülkemizde kurulan ve hiçbir İslam ülkesinde de olmayan savunma danışmanlık şirketi çok uluslu şirketlerin dikkatini çekti ve rahatsız oldular, son üç yıldan bu yana da bu tedirginliklerini ve pastada paylarının azalacağı endişesi ile ülkemizdeki taşeron örgütlerini hareket geçirdiler ve kamuoyunu yanıltma ve devlet idaresini olumsuz algı ile etkileme çabası içerisindedirler.

Bizimle ilgili olarak yani KONYA’da SADAT’ın kurduğu ifade edilen ”askeri birlik” varlığı  iftirası ise tamamen hezayan olup akıl tutulması olarak görüyoruz ve bu haddini bilmezleri halkımızın vicdanlarına havale ediyor, adli makamları da göreve çağırıyoruz….Acaba  Sayın Cumhurbaşkanımızın en fazla destek gördüğü ülkemizin  manevi merkezi KONYA üzerinde yeni oyunlar mı kurgulanıyor…aman dikkat diyoruz….

Adaleti Savunanlar Derneği olarak bu iftira ve hiçbir dayanağı olmayan bu algı operasyonlarına  karşı sağduyu sahibi halkımızın uyanık olmasın bekliyor ve bizlere destek vermeye davet ediyoruz…

Saygılarımızla. 02/01/2018

 

MEHMET KANMAZ       

ASDER GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE ASDER KONYA ŞUBE BAŞKANI 

Son Düzenlenme Çarşamba, 03 Ocak 2018 11:10
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...