Perşembe, 25 Temmuz 2019 16:35

Güçlü Siyasi İrade Olmasa Bu Operasyonlar Olmazdı

MİT ve TSK'nın operasyonu ne anlama geliyor?

MİT ve TSK, Erbil suikastinin planlayıcıları olan teröristleri Kuzey Irak'ta Duhok ve Batifa olmak üzere iki farklı noktada vurdu.

Sratejist Emekli Albay İbrahim Keleş: Bu nokta operasyonları devletin gücünün göstergesidir. Türkiye yakın zamana kadar hep savunmadaydık. MİT’e de bu yetki verilmemişti. 2016’da MİT’e yurtdışı operasyon yetkisi verildi. Diplomatımızı şehit eden teröristlere yapılan operasyon devletimizin gücünü ortaya koymaktadır. Bir de bu operasyonların arkasında güçlü bir siyasi irade olmasaydı bu işler olmazdı. Eğer eskisi gibi koalisyonlar dönemi olsaydı bu tür operasyonları asla yapamazdık. Saldırıyı yapanların planlayıcılarını MİT ve TSK operasyonuyla öldürüldü.

Kaynak: Haber7

http://www.haber7.com/guncel/haber/2881495-mit-ve-tsknin-operasyonu-ne-anlama-geliyor

 

Son Düzenlenme Pazartesi, 05 Ağustos 2019 11:00
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...