Perşembe, 26 Eylül 2019 11:51

Asder'den Sanatçı İlkan'a Teşekkür

Sn.  Ahmet Selçuk İLKAN

                Şâir / Sanatçı

Milletimizin ve devletimizin uzun bir dönemdir mâruz kaldığı terör belâsının def edilmesi maksadıyla sürdürülen faaliyet ve gayretler bilinmektedir. Bu çerçevede devletimizin yürüttüğü mücadeleyi her fırsatta engellemek veya sabote etmek azmindeki dış mihraklar ile müşterek hareket eden bâzı kişi ve kuruluşların ibretâmiz tutumlarını da esefle müşahede ediyoruz.

Her daim sanatçı kisvesini istismar ederek, teröre açık veya örtülü şekilde destek veren “terör sevicisi” ismi sanatçı kişilerin bu mücadele karşısındaki “ruhsuz ve dilsiz” tavrını da büyük bir gaflet ve talihsizlik timsali olarak görüyoruz.

Sabah Gazetesinin “Günaydın” Ekinin sermanşetinde yayınlanan şiiriniz, “Anadolu Anası” miilletimizin hissiyatını paylaşmış olmanızı göstermektedir ki bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir.

Diyarbakır, HDP kapısında “Evlat Nöbetindeki Mağdur Anaların” hissiyatına tercüman olan şiiriniz dolayısı ile şükranlarımızı sunar, başarılarınızın devamını dileriz.

 

şiir

 

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...