Çarşamba, 29 Haziran 2011 15:11

Kuvvet Komutanlığı Gidecek Dilekçe

KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI PERSONEL BAŞKANLIĞI (Emk.ve Arş.Ş.Md.lüğüne)

BAKANLIKLAR/ANKARA

KONU: 6191 Sayılı kanun çerçevesinde emeklilik işlemleri.

İLGİ: MSB.lığının KABUL yazısı.

1.  MSB.lığının ilgi kararı gereğince 6191 sayılı yasadan istifade etmekteyim. Emeklilik işlemlerimin yapılabilmesi için istenen;
    1.  12 adet fotoğraf
    2.  3   adet nüfus cüzdanı fotokopisi
    3.  1   adet vukuatlı nüfus cüzdanı örneği (aslı)
    4.  1   adet adli sicil kayıt belgesi (aslı)
  2. Ekte sunulmuştur.

3.  Pasaport işlemlerimin yapılabilmesi için yükseltileceğim/yükseltildiğim derece ve kadememi gösterir onaylı bir belgenin gönderilmesini,
  4.  Kanundan doğan silah taşıma ruhsatı ve tahsis edilecek beylik  silahımın tarafıma verilmesini,
  5.  14.12.1998-22.03.2011 tarihleri esas alınarak Emekli sandığı ve OYAK ihyalarına ödenecek tutarlar düşüldükten sonra yine aynı tarihler arasındaki müddet için tahakkuk  edecek olan maaşımın en son ulaşacağım derece, kademe ve ek gösterge üzerinden hesaplanarak kanuni nemaları ilave edilmiş tutarlar üzerinden belirttiğim hesabıma ödenmesini,
  6.  14.12.1998-22.03.2011 tarihleri arasındaki süre için OYAK üyeliğime tahakkuk edecek bedellerin ihya edilerek OYAK üyeliğinden doğacak haklarımın yeniden yapılandırılmasını. (OYAK No…………….)

Saygılarımla arz ederim. 13.06.2011

Adı Soyadı:

Sınıf ve Rütbesi:

Sicil No   :

TC.NO:

ADRES:

TEL      :                                                  GSM.                                            E-POSTA:

BANKA VE ŞUBESİ  :

HESAP NO                :                           IBAN:

EKLER  : EK-A 1 adet bilgi formu.

EK-B  1 nci maddedeki 4 kalem belge.

NOT: Yardımlaşma Sandıklarına üye olanlar bir madde ekleyerek haklarını talep etmelidir

Okunma 13416 defa Son Düzenlenme Cuma, 01 Temmuz 2011 10:09
ASDER Genel Merkezi

E-Bülten

E-bültenimize üye olun. Haber ve duyurularımızı kaçırmayın.

Spam göndermiyoruz.

Bu sitede yer alan yazılar, makaleler, haberler yazarların sorumluluğundadır. © 2018 ASDER. All Rights Reserved.

Design & Development by JoomShaper