Cuma, 01 Nisan 2011 12:35

MSB Duyuru - 01.04.2011

DUYURU


12 Mart 1971 tarihinden sonra yargı yoluna kapalı idari işlemler veya Yüksek Askerî Şûra (YAŞ) kararları ile Türk Silâhlı Kuvvetlerinden ilişiği kesilenlere ya da vefatları halinde kanuni mirasçılarına bir kısım özlük haklarının geri verilmesi ve yargı yolu açılması maksadıyla, 926 sayılı Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanununda yapılan değişiklik     22 Mart 2011 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanmış ve aynı gün başvuru esasları ve dilekçe örneği MSB resmî internet sitesinde duyurulmuştur.

 

Konuya ilişkin olarak dilekçeler MSB’ye ulaşmaya başlamıştır. Başvuruda bulunanlar, dilekçelerinin durumu hakkındaki bilgileri,         06 Nisan 2011 tarihinden itibaren http://www.msb.gov.tr adresindeki MSB resmî internet sitesinden T.C. Kimlik Numaraları ile birlikte takip edebileceklerdir.

 

Anılan yasa uyarınca, başvurular 23 Mayıs 2011 Pazartesi günü sona ereceğinden, bu tarihten sonraki başvurular dikkate alınmayacaktır.

 

Saygıyla duyurulur.

 

Duyuru Link Adresi>>>

Son Düzenlenme Cuma, 01 Nisan 2011 12:47
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...