Pazartesi, 23 Temmuz 2012 13:08

ASDER Gönüllüleri İftarda Kasımpaşa’da Buluştu

Asder üye ve gönüllüleri,  STK. Kuruluşlarının yetkilileri ve misafirler 21 Temmuz 2012 akşamı iftarda İBB.Kasımpaşa Sosyal Tesislerinde biraraya geldi. Şiirleri ile geceye renk katan ve sunuculuğu gerçekleştiren Hulusi Gülen oldukça hoş dakikaların geçmesine vesile oldu. Cumhurbaşkanı Abdullah GÜL, Büyükşehir Belediye Bşk. Kadir TOPBAŞ, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ak Parti İl Başkanı Aziz PABUÇCU’nun gönderdiği telgraflar okundu.

 

Asder Genel Bşk.Prof.Nevzat TARHAN şahit olarak dinlendiği Silivri davasındaki izlenimlerini aktardı ve Asder’in misyonunun ne kadar gerekli ve önemli olduğu üzerinde vurgu yaptı. SADAT Yönetim Kurulu Bşk.E.Tuğg.Adnan TANRIVERDİ, dünyadaki siyasi ve ekonomik gelişmeler  bu kadar geliştiği halde, insanlık insan hakları konusunda sınıfta kaldığını, islam dünyasındaki birlikteliğin oluşturulması için çaba sarfedilmesi gerektiğini, savunma danışmanlığı konusunda Allah’u Teala’nın arkadaşlarımızı  ASDER çatısı altında toplayarak bir görev tevci ettiğini, görevimizin büyük olduğuna vurgu yaptı.

 

TGTV Başkan Yrd. Mustafa YAĞMUR vakıf ve derneklerin TGTV. çatısı altında bir araya gelerek güzel hukuki çalışmalara imza attığını, ÖZGÜRDER Bşk. Rıdvan KAYA ise müminin ahiretini kazanmak için dünyadaki görevlerini iyi bir şekilde ifa etmesi gerektiğini bildirdi. Asder Şube Bşk.larının sözlü mesajları arkadaşlarımıza iletildi.

 

Asder’in insanlık ve hukuk için mazlum kim var ise onun yanında durarak mücadeleye devam edeceğini,  komisyonların kararname mağdurları, emekliliğe zorlananlar, askeri öğrenciler ve uzmanların haklarını almaları için çalışmaya devam ettiğini, çıkan yasanın eksikliklerinin giderilebilmesi için çalışmaların sürdürüldüğü  açıklamasında bulunuldu.

İftara katılan arkadaşlarımız kucaklaşarak hasret giderdi. İftar, namaz ve yemeklerin yenilmesini müteakip hayır ve dualar ile vedalaşıldı.

Haber: Reşat Fidan

Foto: Mehmet Çakıroğlu

Son Düzenlenme Cumartesi, 04 Ağustos 2012 21:57
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...