Cumartesi, 15 Eylül 2012 13:31

KINIYOR VE PROTESTO EDİYORUZ

İsrail asıllı Amerikalı yönetmen  Sam Bacile tarafından Amerika’da yapılan “Müslümanların Masumiyeti” adlı filmin içinde  peygamberimiz  Hz.Muhammed’e (SAV)  hakaretler içeren sahneler olduğu  ve bu filmin halkı Müslüman olan ülkelerde vizyona sokulduğu  görülmektedir.

Hiçbir insan özgürlük kılıfına sığınarak, başka bir dinin kutsal saydığı değerlere hakaret edemez, alaya alamaz. Bu hangi dinde olursa olsun ve kime karşı yapılırsa yapılsın böyledir.  Film derhal dünya piyasasından kaldırılmalı ve filmi hazırlayanlar cezalandırılmalıdır.

Müslümanlar ise protestolarını şiddete başvurmadan gerçekleştirmelidir. Unutulmamalı ki her şiddet, film senaryosunu hazırlayanların ekmeklerine yağ sürecek, onların amaçlarına ulaşmasına yardımcı olacaktır.

Tamamen provokatif amaçla hazırlanan, dünyada  din savaşlarının çıkmasını isteyen sapık bir zihniyetin ürünü olan bu insanlık dışı filmi KINIYOR VE PROTESTO EDİYORUZ. 

ASDER YÖNETİM KURULU 

Son Düzenlenme Cumartesi, 15 Eylül 2012 13:41
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...