Cumartesi, 16 Mart 2013 16:33

ASDER Rahmi Erdem’i ziyaret etti

Adaleti Savunanlar Derneği ( ASDER) Bursa Şubesi Başkanı ve yönetim Kurulu üyeleri, 28 Şubat mağdurlarının hayatını anlatan “Mahzun Madalya” kitabının yazarı Rahmi Erdem’i ziyaret etti.

Araştırmacı yazar Rahmi Erdem, rahatsızlığı sebebiyle ASDER Bursa Şube Başkanı Arif Çelenk ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ziyaret edildi. Rahatsızlığı dolayısıyla evinde istirahat eden Erdem ASDER üyelerinin ziyaretiyle büyük moral buldu. ASDER Bursa Şubesi başkanı Çelenk, “ Rahmi Erdem edebiyat dünyasının önemli kalemlerinden bir tanesidir. Yaptığı araştırmalar ile tarihte gizli kalmış pek çok konuya ışık tutmuştur” dedi.  Gerçekleştirilen ziyarette Erdem’e ASDER tarafından hazırlanan teşekkür plaketi ve kitap hediye edildi.

Yazarın 28 Şubat sürecindeki yaşanan zor şartları anlattığı “Mahsun Madalya” adlı eser 2008 yılında ASDER yayınları arasına katılmıştı.

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

1 yorum

  • Yorum Linki Talha Salı, 19 Mart 2013 16:26 yazan Talha

    Ulu çınar Rahmi Ağabeye sağlıklı uzun ömür temenni ederiz, Asder Bursa Şubesine teşekkür ederiz.

    Raporla

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...