Pazartesi, 12 Ekim 2015 09:39

TERÖRÜ LANET EDİYORUZ !

Ankara Tren Garı önünde gerçekleştirilen vahşi terör saldırısında  birçok vatandaşımız ölmüş ve yaralanmıştır. Ülkemizin hassas döneminde yapılan bu terör eylemini insanlık adına kınıyor ve milletimize yapılan bu katliamı lanetliyoruz.

    Bu terör saldırısı ülkemizin her bir ferdine yapılmıştır. Birlik ve beraberliğimizi etkilemek, karşı gruplar oluşturmak, insanlar arasında nefret tohumları yaymak  için yapılmıştır.  Devletimizin ve milletimizin yanında durma zamanıdır. Acımızı arttıran, toplumu ayrıştıran söz ve tavırlardan sakınılmalıdır. 

  Ülkemizin gücü bu menfur olayı aydınlatmaya yetecek güçtedir. Milli birlik ve beraberliğimiz karşısında, terör yok olup gidecektir. Ülkemizin huzur ve barışına yapılan terör saldırısı karşısında; milletimiz, dayanışma ve kardeşlik içinde, milli birlik ve beraberliğini devam ettirecektir.

 

ASDER YÖNETİM KURULU

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...