Salı, 12 Nisan 2016 12:01

ASDER' den Suriyeye Üç Tır Yardım

     SURİYELİ KARDEŞLERİMİZE VE BAYIR BUCAK TÜRKMENLERİNE

 

    ÜÇ TIR YARDIM

ASDER Tarafından başlatılan Suriyeli Kardeşlerimize Her Evden Bir Torba Un kampanyasına kardeşlerimiz büyük ilgi gösterdi.

 

Gn.Bşk.Yrd. Arif ÇELENK başta olmak üzere Bursa Şubemizin bu kampanyada katkıları büyük oldu. Destek veren tüm kardeşlerimize teşekkür ederiz.

 

Arif Çelenk yapılan törende:

Bugün Suriye Bayır Bucak Bucak Türkmenleri olmak üzere Suriyeli Kardeşlerimize öncelikle eğitim malzemeleri başta olmak üzere; masa, sıra, yazı tahtası, gıda maddesi olarak; un, bisküvi, çocuk maması, süt vs dahil olmak üzere değişik ihtiyaç maddelerini yola çıkarıyoruz.

Bursa’daki okuyan çocuklarımız ve Suriyeli olup Bursa’da bulunan kardeşlerimiz, Suriyeli öğrenci arkadaşlarına ulaştırılmak üzere yaptıkları çalışmalar diğer STK.larımıza da örnek olacak bir davranış.

Bugün Suriyedeki mücadele sadece Suriyelilerin mücadelesi değildir,dün Çanakkale’yi geçmek isteyen zihniyetin hedefi ne ise, 28 Şubat Şubat sürecinde Çanakkale ruhunu yok etmek isteyenlerin dış güçlerin hedefi ve emeli ne ise, bugün Suriye üzerinden   ümmetin geleceğini bitirmek isteyenlerin emeli de odur. Ehli küffar Suriye’de hedefine ulaşamayacaktır. Dedi

 

Yardım tırları dualarla uğurlandı.

Son Düzenlenme Çarşamba, 13 Nisan 2016 10:17
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...