Çarşamba, 20 Temmuz 2016 20:48

DARBEYE KARŞI NÖBETTEYİZ

Bu millete, devlete, hükümete, geleceğimize  darbeye yeltenen,  merkezi dışarıda olan iç ve dış düşman hainlerin ve şerefsizlerin darbe girişiminin ilk ayağı milletimiz tarafından engellenmiştir.

ASDER üyeleri darbe girişimini haber alır almaz meydanlara koşmuş, kritik yerlerde görev almış, gerektiği yerlerde meydanları yönlendirmiş,  az da olsa bazı arkadaşlarımızın çocuklarında yaralanmalar meydana gelmiş, çok zor zamanda milleti ile birlikte olmuştur.  

Ancak bu planın daha sonraki ayakları olabilir, artçı sarsıntılar her an gelebilir. Bizler zor zamanlarda hep ülkemizin ve milletimizin yanında olduk, bundan sonra da devletimiz tarafından verilecek her türlü  görevi yerine getirmeye hazırız.

Bu amaçlar MEYDANLARDA NÖBETE DEVAM EDECEĞİZ. Asder ve Assam Üyeleri olarak ilimizde bulunan en büyük meydanlarda, evimize en yakın meydanda yerimizi alacağız. Bu amaçla;

  1. Şube Başkanlıkları, İl Temsilcileri, bulunmayan bölgelerde üyelerimiz tarafından arkadaşlarımıbu bildirimizi duyurarak akşamları ve geceleri  nöbet sistemi oluşturulacaktır. 1. Grup 21.00-01.00, 2. Grup 01.00-05.00 arası planlanacaktır. Her meydanda mümkünse iki ASDER üyesi Meydan Temsilcisi/ Sorumlusu olarak görev alacak, meydanlar özellikle 01.00 den sonra boş kalmaması için çalışma yapılacaktır.
  2. Meydanlarda bulunacak arkadaşlar kendi aralarında iletişim için watsap grubu oluşturacaklardır.
  3. İstanbul için hazırlanan çizelge ektedir. İstanbul’da üç ana meydan tespit edilmiştir. Daha sonra meydan sayısı arttırılabilir. Arkadaşlarım bölgelerindeki meydanlara isimlerini yazdırarak bir grup oluşturmalı ve kendi aralarından temsilci seçmelidirler. İstanbul için belirlenen temsilciler ek listededir. Örnek listeye uygun hazırlanan listeler meydan temsilcisi/sorumluları tarafından ASDER e bildirilmelidir. Hiç kimse bulunmaz ise arkadaşlarımız kendileri meydan sorumlusu olarak görev yapmalıdır.
  4. ASDER Meydan Temsilcisi arkadaşlarım, meydandaki diğer STK temsilcileri ile görüşerek bu yapılanmayı iletmeli ve birlikte hareket etmelidirler.
  5. Evlerimizi ve araçlarımızı bayraklar ile süslemeli, araç konvoyları yaparak birlikteliğimizi göstermeliyiz. Göksümüzün üst kısmına gelecek BİZ TÜRKİYEYİZ yazısını  bir iğne ile tutturarak asmalıyız.

Bu görevi yeni duyuru yapıncaya kadar devam edeceğiz. Şube Başkanları, İl Temsilcileri, bulunmayan yerlerde üyelerimiz bu listeleri hazırlayarak elektronik ortamda ASDER Genel Merkezine göndereceklerdir.

Kimlerin bu önemli görevde yerlerini aldıklarını, kimlerle istişare edeceklerini belirli periyodlarla üyelerimize duyuracağız.

Ümmetin ve ülkemizin zor zamanında görev üstlenenlere selam olsun…

Darbesiz, huzurlu ve mutlu günlerde görüşmek dileğiyle…

 ASDER YÖNETİM KURULU

Son Düzenlenme Çarşamba, 20 Temmuz 2016 20:58
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

1 yorum

  • Yorum Linki M. Kemal BORAZAn Çarşamba, 27 Temmuz 2016 22:15 yazan M. Kemal BORAZAn

    15 temmuz 2016 itibari ile hemen her akşam güneşin doğuşuna kadar geçen sürede meydanlardaki nöbetlerimize devam ettiğimizi ve feo örgütüne mensup darbecilerin ülkemize ve insanlarımıza karşı işledikleri suçların vatana ihanet meşru hükümeti devirme girişimlerini şiddetle kınıyor idam cezasının bir an önce mecliste kabul edilerek yürürlüğe girmesini temenni ediyorum

    Raporla

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...