Salı, 06 Aralık 2016 11:15

Hakan Şimşek ADAP Başkanlığına getirildi

Antalya'da faaliyet gösteren 24 sivil toplum kuruluşunun oluşturduğu Akdeniz Dayanışma Platformu Başkanlığına Asder Temsilcisi Hakan Şimşek getirilmiştir. Hakan kardeşimi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim.

Prof.Dr.Nevzat TARHAN
Asder Yönetim Kurulu Başkanı

Akdeniz  Manşet Gazetesi:

ADAP 2017 Yılı Dönem Başkanlığına Hakan Şimşek Getirildi.

ADAPTAN YIL SONU DEĞERLENDİRMESİ Antalya merkez ve ilçelerde faaliyet gösteren 24 Sivil Toplum Kuruluşunun 2004 yılında bir araya gelerek oluşturdukları Akdeniz Dayanışma Platformu (ADAP) 2016 yılının son istişare toplantısını gerçekleştirdi. Antalya merkez ve ilçelerde faaliyet gösteren 24 Sivil Toplum Kuruluşunun 2004 yılında bir araya gelerek oluşturdukları Akdeniz Dayanışma Platformu (ADAP) 2016 yılının son istişare toplantısını 4 Aralık Pazar günü Yeryüzü Vakfının ev sahipliğinde gerçekleştirdi. ADAP tarafından 2004 yılından bu yana her ay düzenli olarak gerçekleştirilen istişare toplantılarında Antalya, Türkiye ve İslam Coğrafyasını ilgilendiren konularda beyin fırtınası ve istişarelerin yanı sıra çeşitli toplumsal sorunlara yönelik komisyon çalışmaları da yürütülmekte. 2016 yılının son istişare toplantısında 2016 yılının genel değerlendirmesi yapılarak, 2017'de yürütülecek projeler hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Her yıl bir STK temsilcisinin dönem başkanlığına seçildiğiplatformun 2017 yılı Dönem Başkanlığı görevine ise Adaleti Savunanlar Derneği (ASDER) temsilcisi Hakan ŞİMŞEK getirildi.Her toplantı sonrası kamuoyuna hitaben bir sonuç bildirgesi açıklayan ADAP' ın 12 maddelik Aralık ayı sonuç bildirgesinde şu ifadeler yer aldı;

Son Düzenlenme Salı, 06 Aralık 2016 11:26
ASDER Genel Merkezi