Cuma, 06 Ocak 2017 17:12

Asder Genel Merkezi Aralık 2016 Faaliyet Özeti

  1. Suriyeli kardeşlerimiz ile ekmeğini paylaş & her evden bir çuval un kampanyası başlatılmış,      bir torba un bedeli 60.-TL. olarak duyuru yapılmış, biriken yardımlar, Halep’e Yol Açın konvoyu ile bölgeye gönderilmiştir.
  2. Asder&Assam medya komisyonu her hafta cuma günü akşamı toplanarak beyin fırtınası yapmaktadırlar.
  3. Medya Komisyonunda görev alan arkadaşlarımız, çeşitli medya kuruluşlarında programlara çıkarak gündeme dair fikir ve görüşlerini milletimiz ile paylaşmaktadırlar.
  4. Yazarlarımız gündeme ait görüşlerini sitemizde dile getirmektedir.
  5. Gn.Bşk.Yrd.Mustafa HACIMUSTAFAOĞULLARI 16 Aralık 2016 günü akşamı Kütahya Kapalı Spor Salonunda 15 Temmuz konulu bir konferans gerçekleştirmiştir.
  6. Suriyedeki kardeşlerimize yardımların ulaştırılması amacıyla İHH nın organizasyonunda başlatılan ve ASDER&ASSAM’ın destek verdiği HALEP’E YOL AÇIN KONVOYUNA 14 Aralık 2016 tarihinde İstanbul’dan üç araç, Ankara ve Konya’dan birer araç olmak üzere, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden yola çıkan Asder temsilcisi 29 arkadaşımız 18 Aralık 2016 tarihine kadar konvoy ile birlikte hareket etmiş, Reyhanlı’dan yardım konvoylarının gönderilmesi ile şehirlerine geri dönmüşlerdir. Programa katılan arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ederiz.
  7. Asder Genel Başkan Yrd. Arif ÇELENK, 17 Aralık 2016 tarihinde Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde 15 Temmuz Yeşeren Ümmet Şuuru ve Halep Dramı konulu bir konferans vermiştir.
  8. Halep Konvoyunun geçişi ve konaklaması esnasında yapmış oldukları harikulade misafirperverlik nedeniyle Konya/Ereğli ve Hatay/Reyhanlı İlçelerine teşekkür yazısı gönderilmiştir.
  9. Asder Genel Bşk.Yrd. Arif Çelenk, Kocaeli KİHMED’in düzenlediği konferansta 28 Şubattan 15 Temmuz’a konusunu işlemiş, 30 Aralık 2016 tarihinde Sultangazi’de 15 Temmuz ve sonrası konulu bir konferans vermiştir.
  10. 28 Şubat Platformu toplantısı 23 Aralık 2016 tarihinde Hukukçular Derneğinde yapılmıştır. Derneğimizi temsilen hukukçularımız ve yönetim kurulu üyelerimizden temsilciler katılmıştır.
  11. 23 Aralık 2016 tarihinde Suriçi Grubunun organize ettiği ve E. Enerji Bakanı Taner YILDIZ’ın konuşmacı olarak katıldığı programa Gen.Sek. Reşat Fidan iştirak etmiştir.
  12. Asder Genel Bşk.Yrd. Mustafa HACIMUSTAFAOĞULLARI, 31 Aralık 2016 tarihinde Hollanda Rotterdam’dan üç ayrı salonda gençlere hitap etmiş, Aralık ayının son haftasında Erzurum Üniversitesinde gençlere seslenmiştir.
  13. Asder Genel Bşk.Yrd. Mehmet KANMAZ, 30 Aralık 2016 tarihinde Konya’daki STK lara, yerel yöneticilere  Darbeler Tarihi ve Yeni Türkiye konulu bir konferans vermiştir.
  14. Ülkemizdeki terör olaylarını telin etmek üzere İDSB ve TGTV bünyesinde bir basın bildirisi düzenlenmiştir.

Reşat FİDAN

Genel Sekreter

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...