Çarşamba, 08 Şubat 2017 16:58

Eskişehir İl Temsilciliğinde görev devir teslimi

İLGİ:  ASDER Yönetim Kurulu Başkanlığının 26.01.2017 gün ve 231 sayılı kararı

  1. Asder  Eskişehir İl Temsilcisi olarak görev yapan Mehmet BAŞ’ın görevi 26 Ocak 2017 tarihinde sona ermiştir. Bu tarihe kadar görevini en iyi bir şekilde yerine getiren Mehmet BAŞ’a teşekkür eder, çalışma hayatında başarılar dilerim.
  1. Bugünden itibaren Asder Eskişehir İl Temsilciliğine ilgi karar gereğince bir yıl süreyle Cüneyt TIKIZ görevlendirilmiştir. Bir yıl sonra yönetim kurulu temsilcimizin göreve devamı konusunu tekrar görüşecektir. Arkadaşımızın EK-A listede belirtilen görevleri, adaletin tesisi amacıyla en iyi bir şekilde yerine getireceğine inancım tamdır.
  1. Asder’in  Eskişehir Kardeşlik Platformuna  katılmasına ve Cüneyt TIKIZ tarafından temsil edilmesine karar verilmiştir.

Tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim. Selamlarımla.

Prof.Dr.Nevzat TARHAN

Yönetim Kurulu Başkanı

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...