Perşembe, 01 Haziran 2017 15:22

Şehitlerimize Allah Rahmet Eylesin

31 Mayıs 2017 tarihinde Şırnak'ın Şenoba beldesinden havalanan askeri helikopter, yüksek gerilim hattına takılarak düşmüş ve helikopter içinde bulunan 13 askerimiz şehit olmuştur. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabrı cemil dileriz. Acımız ve hüznümüz büyüktür.

Güvenlik güçlerimizin içte ve dışta çok zorlu şartlarda terör örgütlerine karşı verdiği mücadele milletimizce bilinmekte ve taktirle karşılanmaktadır. Askerimizin sağlam mücadele azmi, ülkemize huzur ve güvenlik getirmeye başlamıştır. Vatanımızı, milli birlik ve beraberliğimizi cansiperane koruyan, tüm güvenlik güçlerimize Allah’tan güç ve kuvvet diler, bu uğurda verilen tüm şehitlerimizi rahmet ve saygı ile yad ederiz.

Milletimizin Başısağolsun. 

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...